15ml purškimo buteliukai Tuščių talpyklų pavyzdys Keliaukite nešiojamu stikliniu kvepalų buteliuku Purkštuvas Elegantiškas alkoholio ultra rūko purkštuvas

€0.96 €0.50

Skin Care Tool

sku: g167961

  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Refillable Bottles
  • Number of Pieces: One Unit
  • Size: 15ml
  • Model Number: Portable Perfume Bottle

Produkto specifikacijos:

Medžiaga: stiklas

Dydis: 2.7 * 9.2cm

Svoris: 43.8g

Talpa: 15ml

Spalva: Juoda

Produkto savybės:

1. Vidutinė talpa: Šio buteliuko talpa yra 15 ml, o tai labai tinka skystai kosmetikai, tokiai kaip kvepalai, makiažo vanduo, losjonas ir kt., Laikyti. Nesvarbu, ar jis skirtas kelionėms, ar kasdieniam naudojimui, jis gali patenkinti jūsų poreikius.

2. Aukštos kokybės medžiagos: Padalintas butelis pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, pasižyminčio puikiu patvarumu ir aiškumu. Auksinis išorės dizainas suteikia prabangos, todėl jūsų persirengimo stalas tampa išskirtinis.

3. Lengvas nešiojimas: Šis mažo dydžio padalintas butelis gali lengvai tilpti į rankinę, lagaminą ar kišenę, todėl jį labai patogu nešiotis. Nesvarbu, ar keliaujate, ar tepate makiažą, galite jį naudoti bet kada.

4. Lengva naudoti: buteliuke yra itin smulkus purkštuvas, kuris gali tolygiai purkšti.Jums reikia tik vieną kartą paspausti buteliuko korpusą, kad gautumėte baudą, ir net purkšti, kad išvengtumėte skystų atliekų.

5. Galima papildyti: Šis padalintas butelis sukurtas taip, kad jį būtų galima pakartotinai naudoti ir jį galima lengvai papildyti. Galite pasirinkti įvairius kvepalus ar skystą kosmetiką užpildyti pagal savo poreikius, o tai yra patogu ir greita. Tuo pačiu metu aplinkai nekenksmingas dizainas taip pat sumažina plastikinių butelių poveikį aplinkai.

Atsargų

Padalintas butelis * 1

Atsargumo priemonės:

1. Dėl skirtingų monitorių skirtumų atkreipkite dėmesį, kad vaizdai gali neatspindėti tikrosios projekto spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite 1-3 cm skirtumą. Ačiū už supratingumą!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas