200vnt 10MM pusiau apvalūs perlų karoliukai Flatback Gold Claw White Half Round Akrilo priedai "Pasidaryk pats" amatas

€7.03 €4.43

Arts,Crafts & Sewing

sku: g16612

  • Origin: Mainland China
  • Material: Acryl

1. Aukštos kokybės akrilo medžiaga: Mūsų 200Pcs 10MM siuvimo pusiau apvalūs balti perlų karoliukai Kalnų krištolas yra pagamintas iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, kuri yra tvirta ir patvari. Pusiau skaidri spalva lengvai neišblunka, o apačia suprojektuota su auksiniais nagų priedais, suteikiančiais spalvų ir blizgesio jūsų "pasidaryk pats" projektams.

2. Unikalus pusiau apvalus dizainas: Šie amatų perlai pasižymi unikaliu pusiau apvaliu dizainu, pritvirtintu aukso nagais, todėl juos lengva naudoti ir klijuoti kur tik norite.

3. Puikus dydis darbo drabužių siuvimui: Maždaug 10 mm skersmens ir dviejų skylių, kurių matmenys yra 0,05 colio / 1,2 mm, mūsų perlų karoliukai yra tobulo dydžio siuvimui ant darbo drabužių ar drabužių, pridedant stiliaus ir rafinuotumo.

4. Universalus naudojimas: Mūsų perlų karoliukai gali būti naudojami papuošti drabužius, tokius kaip suknelės, kepurės, pirštinės, šalikai, krepšiai, batai ir kt.Jie taip pat gali būti naudojami papuošti telefonų dėklus, plaukų segtukus, nuotraukų rėmelius, iškarpų knygas, kortelių gamybą ir kitus "pasidaryk pats" projektus.

5. Didelis kiekis vienoje pakuotėje: Gausite vieną pakuotę, kurioje yra 200 perlų karoliukų, suteikiančių pakankamai atsargų jūsų kasdieniams poreikiams. Medžiaga: akrilas, lydinys

Dydis: 10MM

Spalva: balta

Stilius: perlų karoliukų

imitacija Taikymas: "pasidaryk pats" amatai, aksesuarai, siuvimo darbai

Komplekte yra:200Pcs 10MM siuvimo pusiau apvalūs balti perlų karoliukai Kalnų krištolas su auksiniu nagu

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas