28GB Mygtukas Aparatūros varžto dangtelio varžtas dekoratyvinis spintos baldų spintelei

€3.87 €2.79

Wear Parts

sku: g1628

  • Origin: Mainland China
  • Item Type: Nuts & Bolts

Funkcijos:

OOTDTY

Pagerina išvaizdą ir apsaugokite varžtus šiuo universaliu užsukamu dangteliu. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, jis suteikia baldams dekoratyvinį prisilietimą ir apsaugo varžtus nuo nusidėvėjimo.

Sukurtas lengvam montavimui, šis užsukamas dangtelis pasižymi savisriegiu dizainu, leidžiančiu greitai ir be rūpesčių pritvirtinti prie varžtų, nereikalaujant papildomų įrankių. Jo patvari medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą, puikų atsparumą korozijai ir trinčiai.

Baldų gamintojams ir dekoratoriams, taip pat automobilių entuziastams ir remonto dirbtuvėms šis daugiafunkcinis užsukamas dangtelis tinka daugeliui vartotojų. Jis suteikia tiek apdailą, tiek apsaugą varžtams, padidindamas bendrą baldų išvaizdą ir stabilumą bei

Nesvarbu, ar namuose, ar automobilių interjere, šis užsukamas dangtelis puikiai tinka įvairiems nustatymams.Naudokite jį papuošti ir apsaugoti baldų, tokių kaip stalai, kėdės ir spintelės, varžtus arba pagerinti estetinį automobilių interjero patrauklumą ir kokybę.

Pakelia jūsų baldų išvaizdą ir su šiais varžtais Dėl savo aptakaus dizaino ir patikimo funkcionalumo jie yra būtinas aksesuaras visiems, norintiems savo varžtams suteikti stiliaus ir ilgaamžiškumo.

Specifikacijos:

Medžiaga: PP

Dydis: kaip parodyta

Spalva: kava/tamsiai pilka/šviesiai pilka oranžinė raudona ruda/balta/juoda

Komplektą sudaro:

36x šarnyrinis varžtas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas