Mažytė šiukšliadėžė Daugiafunkcinė šiukšliadėžė su valytuvu Patvari mini šiukšliadėžė Šiukšlių dėžė vonios kambariui Kavos staliukas Virtuvė

€18.59 €13.01

Household Merchandises

sku: g16037

  • Model Number: Tiny Trash Can
  • Origin: Mainland China
  • Feature: Eco-Friendly
  • Type: Storage Bucket
  • Structure: Wall Mounted
  • Is Smart Device: no
  • Shape: Rectangular
  • Material: Plastic

Ši maža šiukšliadėžė yra pagaminta iš PP+PET medžiagos, kad būtų patvari, ir turi vientisą dizainą, kad atrodytų aptakiai. Ergonomiška kreivė leidžia lengvai laikyti, o sagtis ant šiukšliadėžės žiočių pritvirtina įdėklą vietoje. Ši maža šiukšliadėžė yra nustatyta taip, kad patogiai ir organizuotai išspręstų visas jūsų valymo problemas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Tiny Trash Can

Medžiaga: PP + PET

Svoris: (apytiksliai)490g

Produkto dydis: (apytiksliai) 22.5 * 13.5 * 13cm / 8.86 * 5.31 * 5.12 colių

Pakuočių sąrašas:

Šiukšliadėžė*1

Grandiklis*1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stiprus ir tvirtas: Ši mini šiukšliadėžė gali atlaikyti didesnį svorį nei kiti panašūs produktai dėl aukštos kokybės PP + PET medžiagos. Jis taip pat yra bekvapis, patvarus ir nėra lengvai deformuojamas, todėl jį saugu naudoti. Be to, jis turi gerą sandarinimo dizainą, kuris neleidžia išvengti bet kokio nemalonaus kvapo.

2. Lengvas grandymas: įsitikinkite, kad jūsų stalas lieka nepažeistas naudojant mūsų mini šiukšliadėžę. Minkštas guminis juostelių grandiklis ir dilimui atspari medžiaga garantuoja, kad jūsų darbalaukis nebus subraižytas ar pažeistas. Besiūlis dizainas užtikrina valymą be rūpesčių ir nešvarumus, įstrigusius tarpuose.

3.Comfort Grip: Ši mini šiukšliadėžė turi ergonomišką kreivę, tinkančią jūsų rankų laikymo įpročiams. Ant rankenos taip pat yra skylių, leidžiančių ją pakabinti ant sienos, kad būtų patogu laikyti.

4.Laiko taupymo funkcija: Šioje mini šiukšliadėžėje yra didelės talpos saugojimo kaušas, kurį galima lengvai pakrauti ir iškrauti šiukšliadėžę. Šiukšliadėžės burnoje yra sagtis, kuri tvirtai pritvirtina grandiklį, taupydama laiką ir energiją. Skersmuo yra 13*22.5cm, tinka bet kuriai mažai erdvei.

5. Higieniškas šalinimas: Laikykite stalviršius švarius naudodami šią mini šiukšliadėžę. Jis efektyviai surenka atliekas ir gali būti lengvai valomas higieniniam šalinimui. Puikiai tinka naudoti po valgio, kad sutaupytumėte laiko ir pastangų valant. Padidinkite savo virtuvės stalviršių praktiškumą naudodami šį būtiną priedą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas