Elektroniniai komponentai tiekia 16 * 16 taškų matricos ekrano rinkinį LED taškų matricos ekrano surinkimas Litavimas "pasidaryk pats" dalys

€13.59 €10.87

Passive Components

sku: g157057

  • Model Number: 16*16 Dot Matrix Screen Kit
  • Origin: Mainland China

Elektroniniai komponentai tiekia 16 * 16 taškų matricos ekrano rinkinį LED taškų matricos ekrano surinkimas Litavimas "pasidaryk pats" dalys

Savybė:

Prekės pavadinimas: 16 * 16 taškų matricos ekrano rinkinys

Lentos dydis: 102 * 77mm

Maitinimas: DC 5V

Produkto apibrėžimas:

Tobulėjant LED technologijai, vis daugiau parduotuvių pradeda naudoti LED taškų matricos ekranus, kad išleistų tam tikrą informaciją apie produktą, mokymasis LED taškų matricos taikymo technologija taip pat tampa vis svarbesnė monolitinėje programoje. Ši parduotuvė yra pagrįsta Pagal technologiją, paprastai naudojamą taškų matricos LED ekranų rinkoje, pristatomas 16 x 16 taškų matricos LED modulis.

Pastaba: tai "pasidaryk pats" rinkiniai. Reikia lituoti patiems.

Akumuliatorius nepridedamas.

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Grandinė naudoja mikrovaldiklį STC89C51 kaip valdiklį ir keturias 8 * 8 taškų matricas, kad sudarytų 16 * 16 taškų ekraną.

ekranas, ekranas slenkamas iš apačios į viršų. Ekraną gali generuoti žodžio modelio programinė įranga. 74HC154 dekoderis ir 74HC595 nuoseklusis ir lygiagretus keitiklis valdo 16*16 ekraną atitinkamai eilutėmis ir stulpeliais. Stulpelio rodymas. Turinys rodomas dinaminio nuskaitymo būdu. Triodas grandinėje naudojamas važiavimo srovei padidinti. PL2303 lustas naudojamas palengvinti programos atsisiuntimą iš mikrovaldiklio. PL2303 lustas naudojamas palengvinti programos atsisiuntimą iš mikrovaldiklio ir gali būti rodomas be diegimo.

Atsiliepimus:

Jūsų atsiliepimai mums labai svarbūs. Jei esate patenkinti mūsų produktu, maloniai prašome palikti 5 žvaigždučių įvertinimą ir pasidalinti su draugais. Jei mūsų prekės ar paslaugos jūsų netenkina, susisiekite su mumis prieš pradėdami ginčą arba palikdami neigiamą kanalą. Mes stengsimės išspręsti jūsų problemas.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas