Baseball Umpire Ball Bag Oxford Audinys Neperšlampamas Umpire Gear Umpire kamuolio krepšys beisbolo softbolo teisėjų įrangai karštas pardavimas

€22.93 €10.32

Sports Shoes,Clothing&Accessories

sku: g15680

  • Origin: Mainland China
  • Material: nylon, Oxford cloth
  • Dropshipping: support
  • Product name: umpire ball bag

Baseball Umpire Ball Bag Oxford Cloth Waterproof Umpire Gear Umpire Ball Bag For Baseball Softball Referee Equipment Hot Sale Bullet Points: 1.Waterproof and Patvarus: Pagamintas iš atsparaus dilimui, dulkėms ir vandeniui atsparaus Oksfordo audinio, šis umpire kamuoliuko krepšys gali apsaugoti jūsų sporto įrangą nuo bet kokių oro sąlygų ir tarnauti ilgą laiką.

2.Secure Fit: Umpire rutulinis krepšys turi fiksuotą dirželio dizainą, leidžiantį jį pririšti prie diržo trimis tvirtinimo dirželiais, užtikrinant, kad žaidimo metu nebūtų drebėjimo ar kritimo.

3. Kabliuko ir kilpos dizainas: neleiskite maišui netyčia atsidaryti naudodami kabliuko ir kilpos dizainą, kurį lengva atidaryti annd greitai paimti rutulius ir pasižymi dideliu klampumu.

4. Didelė talpa: Apsaugokite savo veidą nuo dulkių ir saulės, kai naudojate šį umpire rutulinį krepšį, kuris yra su nuimamu veido dangteliu.Šis veido dangtelis pagamintas iš kvėpuojančios ir patvarios medžiagos, kuri gali atlaikyti prakaitą ir nešvarumus.

5. Pridėtas patogumas: Šiame umpire rutulio krepšyje yra šoninis laikymo krepšys, kuriame gali būti laikomas jūsų mobilusis telefonas, piniginė, raktas ir kiti smulkūs daiktai. Juos galite lengvai pasiekti nenuimdami maišo. Tai padidina jūsų saugojimo vietą ir patogumą lauke.

Pristatome labai patogų ir dilimui atsparų beisbolo kamuoliuko krepšį su fiksuotu dirželio dizainu, kad būtų lengva nešiotis. Dėl didelės saugojimo vietos jis puikiai tinka laikyti visus beisbolo kamuolius 1 vietoje. Be to, jį lengva greitai atidaryti, kad būtų galima be vargo saugoti ir pasiekti. Tęskite savo žaidimą su šiuo būtinu priedu!

Specifikacija: Produkto pavadinimas: umpire rutulinis krepšys

Medžiaga: Oksfordo audinys

Pakuotė:opp

Produktų sąrašas: umpire ball bag x1

Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Siunčiame tik jūsų patvirtintu adresu. Prieš pirkdami įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo mokėjimo patvirtinimo.

"China Post Air Mail" siuntimas mažiau nei 2 kg prekėms, paprastai tai užtruks 25–45 darbo dienas (kai kurios šalys gali būti daug ilgesnės), jei jums labai skubiai reikia prekių, susisiekite su mumis dėl DHL ir kt. Mes apskaičiuosime jums siuntimo kainą. Atvykti visada užtrunka apie 3-7 dienas.

Sąlyginis deponavimas yra saugus pirkėjams ir pardavėjams, rekomenduojame pasirinkti sąlyginio deponavimo paslaugą, ji palaiko kreditinę kortelę,

Pinigų knygnešiai, "Visa", "Master-card", "Western Union" ir kt.

Jei jums reikia naudoti "kitus" mokėjimus, susisiekite su mumis paštu arba žinute.

Mokėjimas turėtų būti baigtas per 7 dienas, jei turite kokių nors sunkumų, praneškite man.

Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

Mes darome viską, kad aptarnautume savo klientus kuo geriau.

Mes grąžinsime jums pinigus, jei grąžinsite prekes per 7 dienas nuo prekių gavimo dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžinamos prekės yra originalios būklės.Jei prekės yra sugadintos ar prarastos jas grąžinant, pirkėjas bus atsakingas už tokį sugadinimą ar praradimą, ir mes negrąžinsime pirkėjui visos sumos. Pirkėjas turėtų pabandyti pateikti pretenziją logistikos įmonei, kad susigrąžintų žalos ar nuostolių išlaidas.

Pirkėjas bus atsakingas už prekių grąžinimo siuntimo mokesčius.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas