Sonoff Dual R3 dviguba relė su galios matavimo išmaniuoju "pasidaryk pats" mini jungikliu ritininio užrakto elektros variklio užuolaidai per "eWelink Alexa"

€61.40 €42.98

Consumer Electronics

sku: g15544

  • Compatibility: Others
  • Communication method: Wi-Fi
  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: SONOFF

Sonoff Dual R3 dviguba relė su galios matavimo išmaniuoju "pasidaryk pats" mini jungikliu ritininio užrakto elektros variklio užuolaidai per "eWelink Alexa"

"SONOFF DUALR3" dvigubos relės modulis "pasidaryk pats" mini galios matavimo išmanusis jungiklis dvipusis išmaniųjų namų valdymas per "eWeLink Alexa" "Google"

SONOFF DUALR3 pakelia jūsų namus į kitą lygį. DUALR3 yra lygiai sumontuotas "Wi-Fi" išmanusis dvigubos relės jungiklio modulis, sumontuotas už bet kurio standartinio jungiklio, kad būtų galima perkelti jį į išmanųjį jungiklį, skirtą belaidžiam nuotolinio valdymo pultui su mobiliaisiais įrenginiais arba balso komandomis. Sujunkite savo buitinę techniką į integruotą belaidį tinklą, kad jie galėtų bendrauti tarpusavyje, o tai jums patogu valdyti ir valdyti, įskaitant žibintus, buitinę techniką ir motorizuotus įrenginius, tokius kaip žaliuzės, langų atspalviai, žaliuzės, markizė ir kt.Tai TUV sertifikatas, užtikrinantis patikimą kiekį ir pažangų saugumą, nesijaudinant dėl galimo gaisro ir perkaitimo pavojaus.

Galimi trys darbo režimai. DUALR3 yra su perjungimo režimu, variklio režimu ir skaitiklio režimu. Viena iš tipiškų savybių yra roleto ir langų atspalvių išmanusis valdymas variklio režimu. Perjungimo modulis suteikia didžiausią lankstumą jūsų roleto ir langų atspalviams naudojant programos nuotolinio valdymo pultą ir planuojant įvykius pagal laiką, nesvarbu, ar esate namuose, ar toli.

Dvigubas dvipusis valdymas. Dvigubo relės jungiklio modulis paskirsto apkrovą dviem įėjimams, palyginti su paprasta rele, kurią šis darbinis mechanizmas leidžia atskirai valdyti du įrenginius.

Galios matavimas. Be to, modulis turi energijos stebėjimo funkciją, kurią galima naudoti norint nustatyti tikslias prijungtų įrenginių energijos sąnaudas.Šiuo režimu elektros prietaisų, prijungtų prie DUALR3, apkrova visada išliks įjungta ir jos relės būsena nebus keičiama programėlėje ar papildomame jungiklyje, naudojamame tik galios sekimui ir matavimui.

Galingas suderinamumas. "eWeLink" programoje galite valdyti savo ritininį užraktą, kad jis būtų atidarytas, uždarytas ir net sustotų tam tikroje norimoje vietoje. Sukurtas dirbti su daugiau jungiklių tipų, tokių kaip momentinis jungiklis, svirties jungiklis, ĮJUNGIMO / IŠJUNGIMO jungiklis, dvigubas momentinis jungiklis ir įjungimo / išjungimo / įjungimo jungiklis, tada galite valdyti savo buitinę techniką ar motorizuotus prietaisus per papildomą sieninį jungiklį.

"Siri" valdymas balsu. Nustatydami "Siri" nuorodą "eWeLink", kuri leidžia valdyti užuolaidas balsu.Net galite sukurti išmaniąją sceną, kad ji išlaikytų ryšį su kitais jūsų namuose esančiais įrenginiais, pavyzdžiui, paprašykite "Siri" uždaryti užuolaidą, kad įjungtumėte "L1 Lite" šviesos juostą įtraukiančiam filmų vakarui namuose.

PASTABA: Ši nuoroda skirta 1-20vnt DUALR3 deriniui, patvirtinkite prieš pirkdami.

Pasidaryk pats savo automatizuotas motorizuotas patalpas

DUALR3 gali veikti kaip išmanusis valdymo modulis 100–240 V varikliams. Kaip vamzdinis variklis, naudojamas motorizuotose užuolaidose, žaliuzėse, roletuose, markizėse ir kt.

Suplanuokite atidaryti ir uždaryti, kad galėtumėte patogiai gyventi

Norite būti pažadinti pirmojo saulės spindulio ryte ar pakoreguoti užuolaidų atidarymo procentą, kad šviesa nesugadintų jūsų baldų? DUALR3 gali padėti jums lengvai suvokti, tiesiog prijunkite jį prie savo motorizuotos užuolaidos, kad galėtumėte mėgautis savo samrt gyvenimu.

Valdykite jį, kad ir kur būtumėte

Nesijaudinkite dėl lietaus, uždarykite langą nuotoliniu būdu.

Atmosferos kūrimas.Iš tikrųjų paprasta

DUALR3 veikia su kitais SONOFF produktais, tokiais kaip L1. Tiesiog pasakykite Siri ir ji automatiškai uždarys užuolaidą, kad sukurtumėte romantišką atmosferą.

* "Siri" valdymas balsu yra "Siri" spartusis klavišas "eWeLink.DUALR3" nepalaiko "Homekit temporarliy".

Dvigubas dvipusis žibintų

valdymas Norėdami valdyti šviesas per apatinį ar viršutinį jungiklį? DUALR3 jums padės! DUALR3 veikimo mechanizmas leidžia pasiekti dvipusį dviejų prietaisų valdymą.

Galios matavimas padeda sutaupyti sąskaitų už elektrą

Norite išjungti tvarkaraštį, kad sutaupytumėte sąskaitas už elektrą? Norite patikrinti prietaisų galią realiuoju laiku? Norite peržiūrėti istorinį energijos suvartojimą?

Laikykite savo prietaisus visada įjungtais matuoklio režimais

DUALR3 turi specialų darbo režimą, vadinamą skaitiklio režimu.Šiame režime DUALR3 elektrifikuotos prietaiso apkrovos visada liks įjungtos, relės būsenos nepakeis APP ar išoriniai jungikliai. Dėmesys sutelkiamas tik į galios stebėjimą ir matavimą.

Saugumas garantuotas

Suderinamas su esamais įvairiais jungiklių tipais

Be APP valdymo, galima išlaikyti ir originalų jungiklio valdiklį.

DUALR3

specifikacija Maitinimas: 100-240V AC

Maksimali srovė: 15A (iš viso),10A (1 gauja)

Maksimali galia: 3300W (iš viso) / 2200W (1 gauja)

Gaminio matmenys: 54 * 49 * 24 mm

Spalva: Balta

Dažnis: 802.11 b/g/n

Apsaugos mechanizmas: WPA-PSK/WPA2-PSK

Drėgmė: 5% -95% RH, be kondensacijos

Korpuso medžiaga: ugniai atsparus ABS V0

Darbinė temperatūra: -10ºC-40ºC

Gauja: 2

Produkto informacija

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas