Guoliai 6900ZZ tinka sankabos varpeliui 1/5 FS lenktynių MCD FG CEN REELY rc automobilių dalims

€20.95 €19.48

Toys & Hobbies

sku: g152840

  • Remote Control Peripherals/Devices: Other
  • Use: Vehicles & Remote Control Toys
  • Model Number: 181003
  • Four-wheel Drive Attributes: Assemblage
  • Material: Metal
  • Recommend Age: 14+y
  • Tool Supplies: Assembled class
  • Upgrade Parts/Accessories: Adapter
  • Origin: Mainland China
  • RC Parts & Accs: Connectors/Wiring
  • For Vehicle Type: Cars
  • Technical parameters: Value 8
  • Brand Name: TOP SPEED RC WORLD

Žymos: clutch bell

guoliai, kurie tiks sankabos varpeliui 1/5 FS lenktynių MCD FG CEN REELY rc automobilių dalims

Shi pping detalės

- Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. - Kombinuotas pristatymas visada laukiamas, jei iš mūsų perkate kelias prekes. Kai kurios prekės gali sumažinti siuntimo mokestį, jei naudojate kombinuotą siuntimą - pašto vežėjas yra atsakingas už pristatymo datas ir laiką. - Įprastai daugumai šalių(JAV,Kanada,Europa,UK) užtruks 10-20dienų. - Pagreitintas siuntimas galimas už papildomas išlaidas. Jei jums reikia šios paslaugos, susisiekite su mumis, mes pasiūlysime keletą pristatymo būdų, kuriuos galite pasirinkti, ačiū - siuntinį siunčiame tik pirkėjo PayPal adresu, prieš užsakydami patvirtinkite savo adresą. - Tarptautinis pirkėjas yra atsakingas už tarpininkavimo mokesčius, importo muitus, GST, PST, QST ar bet kokį kitą tarifą, rinkliavą ar rinkliavą. Į mūsų kainas toks mokestis neįskaičiuotas.Apie mus Mes platiname visas RC transporto priemones ir Rovan bei King Motor dalis, kurios yra visiškai suderinamos su HPI Baja.Taip pat turime keletą dalių RC valtims ir jūrų varikliams. Nedvejodami susisiekite su mumis dėl sunkiai randamų dalių, mes visada pasiruošę jums padėti. Susisiekite su mumis - Jei turite klausimų apie mūsų produktus, susisiekite su mumis kuo greičiau. Į kiekvieną žinutę atsakome per 24 valandas, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

- Jei manote, kad mes nepateisinome jūsų lūkesčių, susisiekite su mumis ir leiskite mums išspręsti problemą prieš palikdami mums neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mūsų klientų aptarnavimo atstovas yra čia, kad užtikrintų, jog esate patenkinti mūsų paslaugomis.

Grąžinimo politika

- Jei prekė sugadinta siuntimo metu, susisiekite su mumis kuo greičiau. - Mes išduosime mainus, jei jūsų prekė bus gauta nekokybiška arba buvo išsiųsta neteisinga prekė.Jei sandėlyje neturime tinkamos dalies, grąžinsime visą sumą.

- Grąžinimas nebus priimtas po 14 dienų nuo prekės gavimo.

- Prekės turi būti nenaudotos originalioje dėžėje ir pakuotėje, kai grąžinamos pagal "Alibaba" politiką. - Prieš grįždami, pirmiausia nufotografuokite ir atsiųskite mums, Ačiū

- Pirkėjas yra atsakingas už krovinio grąžinimą.

Pristatymo informacija

- Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. - Kombinuotas pristatymas visada laukiamas, jei iš mūsų perkate kelias prekes. Kai kurios prekės gali sumažinti siuntimo mokestį, jei naudojate kombinuotą siuntimą - pašto vežėjas yra atsakingas už pristatymo datas ir laiką. - Įprastai daugumai šalių(JAV,Kanada,Europa,UK) užtruks 10-20dienų. - Pagreitintas siuntimas galimas už papildomas išlaidas.Jei jums reikia šios paslaugos, susisiekite su mumis, Mes pasiūlysime keletą pristatymo būdų pasirinkti, Ačiū - Siuntą siunčiame tik pirkėjo PayPal adresu, Prieš užsakydami patvirtinkite savo adresą. - Tarptautinis pirkėjas yra atsakingas už tarpininkavimo mokesčius, importo muitus, GST, PST, QST ar bet kokį kitą tarifą, rinkliavą ar rinkliavą. Į mūsų kainas toks mokestis neįskaičiuotas. Apie mus Mes platiname visas RC transporto priemones ir Rovan bei King Motor dalis, kurios yra visiškai suderinamos su HPI Baja.Taip pat turime keletą dalių RC valtims ir laivų varikliams. Nedvejodami susisiekite su mumis dėl sunkiai randamų dalių, mes visada pasiruošę jums padėti. Susisiekite su mumis - Jei turite klausimų apie mūsų produktus, susisiekite su mumis kuo greičiau. Į kiekvieną žinutę atsakome per 24 valandas, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

- Jei manote, kad nepateisinome jūsų lūkesčių, susisiekite su mumis ir leiskite mums išspręsti problemą prieš palikdami mums neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mūsų klientų aptarnavimo atstovas yra čia, kad užtikrintų, jog esate patenkinti mūsų paslaugomis.

Grąžinimo politika

- Jei prekė sugadinta siuntimo metu, susisiekite su mumis kuo greičiau. - Mes išduosime mainus, jei jūsų prekė bus gauta nekokybiška arba buvo išsiųsta neteisinga prekė. Jei sandėlyje neturėsime tinkamos dalies, grąžinsime visą sumą.

- Grąžinimas nebus priimtas po 14 dienų nuo prekės gavimo.

- Prekės turi būti nenaudotos originalioje dėžėje ir pakuotėje, kai grąžinamos pagal "Alibaba" politiką. - Prieš grįždami, pirmiausia nufotografuokite ir atsiųskite mums, Ačiū

- Pirkėjas yra atsakingas už krovinio grąžinimą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas