Vandens skaidrių popierius | Vandens čiuožyklos folijos kalėdiniai keraminiai lipdukai | Kūrybinis "pasidaryk pats" amatų filmų lipdukų rinkinys 8vnt kalėdinis lipdukas

€15.01 €5.40

Education & Office Supplies

sku: g1514

  • Origin: Mainland China

Ženklelių taškai:

1.No-Mess žvakių dizainas: Šie lipdukai yra pagaminti iš vandens slydimo folijos medžiagos, kurią nėra lengva nukristi ir kuri puikiai tinka. Jie nepažeis jūsų žvakių ar keraminių paviršių, kai juos nulupsite.

2. Lengvai naudokite: Naudodami mūsų lipdukus lengvai sukurkite unikalias ir gražias kalėdines žvakes ar keramikos dirbinius. Vykdykite išsamias instrukcijas ir stebėkite, kaip sudėtingi modeliai ir tekstas lengvai perkeliami į bet kokius paviršius. Be vargo suteikite savo atostogų dekorui unikalumo.

3.Atnaujinkite savo kalėdinį dekorą: pakelkite savo kalėdinį dekorą naudodami mūsų žvakių lipdukus. Taikykite juos ant glotnių žvakių ar keramikos šventiniam "pasidaryk pats" projektui. Būkite kūrybingi su gražiais raštais ir tekstu, kad sukurtumėte unikalias ir jaukias dekoracijas.

4.Šventinis malonumas: pakelkite savo atostogų dekorą su mūsų kalėdinių žvakių lipdukais.Su įvairiais raštais, tokiais kaip snaigės, varpeliai ir elniai, ši 8 lapų pakuotė puikiai tinka jūsų namams, dovanoms, atvirukams ar amatams papuošti. Be to, jie turi velykinių ir kitų temų dizainą, todėl yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai.

5.Tinka dovanų teikimui: skleiskite šventinę nuotaiką naudodami šiuos kalėdinių žvakių lipdukus. Kurkite savo žinutes, kad sukurtumėte apgalvotą dovaną savo draugams ir šeimos nariams. Jie puikiai tinka norint suteikti šventinį atspalvį mėgstamoms žvakėms.

Suteikite žavesio savo šventiniam dekorui su kalėdinės žvakės sniego senio vandens lipduku.Pagamintas iš vandens slidžios folijos medžiagos, jis lengvai perkeliamas į žvakes ar keramiką.

Specifikacijos:

Svoris: apie 7g

Produkto dydis: (apytiksliai) 21 * 15cm / 8.27 * 5.91 colių

Medžiaga: popierius + vandeniui slystanti folija

Pakuočių sąrašas:

8* Vandens skaidrių popierius

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas