Stovyklos krosnies priekinis stiklas 4 plokštės Anglinis plienas sulankstomas vėjo ekranas Kempingo krosnies priekinis stiklas stovyklavimo reikmenims Lauko piknikas

€19.94 €13.96

Camping & Hiking

sku: g1503

  • With Ignition Device or Not: Not Included
  • Type: Gas Stove
  • Material: Metal
  • Usage Condition: Normal Outdoor
  • Origin: Mainland China
  • Disposable: No

Mūsų kempingo krosnies priekinis stiklas yra puikus sprendimas, norint išvengti šilumos nuostolių gaminant maistą lauke. Šis nešiojamas sulankstomas trikojo dizainas yra stabilus ir atsparus vėjui, todėl jūsų viryklė veikia tvirtai. Dėl trigubo dizaino jį lengva supakuoti ir pasiimti keliaujant. Idealiai tinka įvairioms lauko veikloms!

Funkcijos:

Pavadinimas: Camping priekinis stiklas

Medžiaga: anglinis plienas

Svoris: 1.84kg

Produkto dydis: 22 * 47 * 25 cm / 8.66 * 18.5 * 9.84 colių

Sąrašas:

1 x stovyklos krosnies priekinis stiklas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Degimo efektyvumo stiprintuvas: Mūsų stovyklos krosnies priekinis stiklas yra keturių kartų konstrukcijos, kuri maksimaliai padidina degimo efektyvumą, užkertant kelią šilumos nuostoliams. Jo stabilus ir vėjui atsparus barjeras užtikrina patikimą kaitinimą ir maisto gaminimą lauke.

2.Space Saver: Mūsų stovyklos krosnies priekinis stiklas yra sulankstomo dizaino, todėl jį lengva laikyti ir nešioti.Be to, jis neužima daug vietos jūsų kuprinėje ar automobilyje!

3. Medžiagos patvarumas: Pagamintas iš aukštos kokybės anglinio plieno, šis priekinis stiklas pasižymi tvirtumu ir atsparumu vėjui ir rūdims. Užtikrintas jūsų viryklės stabilumas ir be rūpesčių priežiūra.

4. Pagerintas stabilumas: pašalinkite drebantį virimą naudodami mūsų stovyklos viryklės priekinį stiklą. Jo triguba konstrukcija ir centrinis fiksavimas suteikia daugiau stabilumo, todėl idealiai tinka vėjo sąlygoms.

5. Platus pritaikymas: Jis puikiai tinka naudoti stovyklaujant, žygiuojant pėsčiomis ir iškylose, nes yra suderinamas su įvairiomis viryklėmis ir puodais. Be to, jo sulankstomas dizainas taupo saugojimo ir transportavimo vietą, todėl jį būtina turėti lauko entuziastams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas