Emax Official Tinyhawk III Plus 2.4G ELRS Analog/HD Zero VTX BNF/RTF Racing Drone 1S HV650mAh Quadcopter su kamera Drone FPV

€542.80 €515.66

Toys & Hobbies

sku: g144633

  • Material: Metal
  • Recommend Age: 14+y
  • Origin: Mainland China
  • Model Number: Tinyhawk 3 plus BNF
  • For Vehicle Type: Airplanes
  • Use: Vehicles & Remote Control Toys

Emax Official Tinyhawk III Plus 2.4G ELRS Analog/HD Zero VTX BNF/RTF Racing Drone 1S HV650mAh Quadcopter su kamera Drone FPV

EMAX mūsų inžinieriai yra skatinami tobulėti, nuolat peržengdami ribas, kad atneštų jums tai, kas geriausia. Štai kodėl, kai jiems buvo pasiūlyta sukurti kitą "Tinyhawk" serijos skyrių, jie sukūrė nepaprastą "Tinyhawk III Plus".Ši naujausia naujovė paima viską, ką mėgome apie ankstesnes kartas, ir pakelia ją į naujas aukštumas, pašalindama bet kokius apribojimus.

"Tinyhawk III Plus" gali pasigirti standžiu kėbulo rėmu, pirmenybę teikdamas patvarumui kaip niekada anksčiau. Kiekviena silpnoji vieta buvo kruopščiai sustiprinta, užtikrinant maksimalų patikimumą. Lenktyniaudami jauskitės užtikrintai, žinodami, kad jūsų varikliai ir elektronika yra gerai apsaugoti tvirtose orlaivio vidinėse dalyse.

Padidėjus perdavimo galiai, "Tinyhawk III Plus" lengvai pramuša trukdžius ir kliūtis. Patirsite tvirtesnį signalą, leidžiantį užtikrintai skristi net ir sudėtingoje aplinkoje. Mūsų inžinieriai patobulino analoginę sistemą, kad optimizuotų signalo stiprumą ir išlaikytų stabilumą, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į savo skrydį nesijaudindami dėl signalo nutrūkimo.

"Tinyhawk III Plus HD" versija turi mūsų novatorišką "HD Zero" vaizdo perdavimo sistemą, nustatančią naują aiškumo ir tikslumo standartą. Ši sistema užtikrina, kad kiekviena jūsų skrydžio detalė būtų užfiksuota stulbinančia aukštos raiškos kokybe. Atsisveikinkite su žemos kokybės sklaidos kanalais ir pasinerkite į krištolo skaidrumo vaizdus, kuriuos pateikia "HD Zero".

Kartu su "Tinyhawk III Plus HD" versija išdidžiai pristatome perkurtą "Transporter 2 HD FPV" akinius.Jame yra nuimamas ekranas, kurį galima susieti su mūsų visiškai nauju E8 siųstuvu, suteikiančiu visiškai pritaikomą skraidymo patirtį, pritaikytą jūsų pageidavimams. Su galingu imtuvu "Transporter 2 HD" užtikrina nesugadintą didelės raiškos vaizdo srautą, užtikrinantį kuo aiškesnį vaizdą. O naudodami integruotą DVR galite užfiksuoti savo FPV skrydžius nuostabiu HD raiška, juos peržiūrėti arba bendrinti jaudinančią skrydžio filmuotą medžiagą su kitais.

Perkeldamas valdymą į kitą lygį, E8 siųstuvas su aukštos kokybės kardanais garantuoja neprilygstamą tikslumą ir lygumą, pakeldamas drono valdymo kartelę. E8 siųstuvas yra puikus "Tinyhawk III Plus" kompanionas, siūlantis išskirtinę skraidymo patirtį su pažangiausiu ELRS (ExpressLRS) siųstuvo protokolu.ELRS garsėja maža delsa ir tvirtu signalo patikimumu, užtikrinančiu, kad jūsų komandos būtų vykdomos žaibiškai reaguojant.

"Tinyhawk III Plus" yra mūsų įsipareigojimo remtis praeitimi ir sukurti geriausią mikro patalpų lenktyninį droną kulminacija. Pasiruoškite patirti jaudulį ir jaudulį kaip niekada anksčiau. Prisijunkite prie mūsų šioje nuostabioje kelionėje, nes mes ir toliau iš naujo apibrėžiame, kas įmanoma lenktyninių dronų pasaulyje. EMAX sukurtas "Tinyhawk III Plus", kuriame naujovės atitinka kompetenciją.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas