Stiprus magnetinis motociklo bako krepšys Vyrai motociklų balnelis Vieno krepšio jutiklinis ekranas telefonui Didelė talpa

€35.04 €17.53

Motorcycle Equipments & Parts

sku: g1414

  • Origin: Mainland China

Mūsų motociklo tanko krepšys sukurtas taip, kad būtų lengva naudotis telefonu važiuojant. Šis krepšys yra praktiškas ir turi pagrįstą erdvės planavimą. Su šviesą atspindinčiomis juostelėmis, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas ir lengvai pritvirtinamas prie motociklo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Cisternos krepšys

Spalva: Juoda

Medžiaga: 600D Oksfordo audinys

Svoris: ≈0.45kg

Produkto pardavimo taškas: Racionalus erdvės planavimas, gali tilpti daug mažų daiktų, lengva nešiotis, nepažeidžiant arklio gebėjimo lengvai sudėti asmeninius daiktus - (Skaidrus mobiliojo telefono krepšio dydis: gali lengvai tilpti į 5,5 colio mobilųjį telefoną)

Produkto dydis: apie 31 * 8 cm / 12.2 * 3.15 colių

Šiltas priminimas: visi gaminio matmenys / nuotraukos matuojami ir daromi rankiniu būdu. Prašau atleisti man už nedidelius nukrypimus.

Pakuočių sąrašas:

Motociklo bako krepšys * 1 + Neperšlampamas dangtis * 1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Lengva prieiga prie telefono: mėgaukitės be rūpesčių telefono valdymu važiuodami motociklu su mūsų bako krepšiu. Jutiklinio ekrano dizainas tinka telefonams iki 5.5 colio, puikiai tinka važiuoti bet kokiomis oro sąlygomis. Neleiskite, kad lietus ar saulės spinduliai vėl trukdytų jūsų važiavimui.

2. Optimizuota saugykla: Dėl kelių skyrių ir pagrįsto vietos planavimo šis motociklo cisternos krepšys supaprastina jūsų daiktų organizavimą ir prieinamumą. Raskite savo telefoną, piniginę, raktus, pirštines ir dar daugiau naudodami efektyvų klasifikavimą ir saugojimą, kad galėtumėte keliauti be streso.

3. Padidintas saugumas: Šviesą atspindinčios juostelės motociklo bako krepšyje užtikrina jūsų naktinio važiavimo saugumą. Pagerina matomumą. Mėgaukitės važiavimu ramiai.

4. Tvirtai pritvirtintas: Mūsų motociklo bako krepšys turi galingą magnetinį pagrindą, užtikrinantį, kad jis lengvai išliktų vietoje.Su keturiais patvariais dirželiais, skirtais greitai sumontuoti, jūsų daiktai yra saugiai laikomi kelionės metu, neatsižvelgiant į atstumą.

5. Padidintas komfortas: Dėl patogaus dizaino, dvipusių užtrauktukų, praktiškų rankenų ir greitai pritvirtintų virvių sagčių mūsų motociklo bako krepšys užtikrina patogią ir saugią vartotojo patirtį ilgoms kelionėms.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas