Karšto lydalo klijų pistoleto priedai Grynas varinis antgalis Klijų pistoletas Antgalis Apsauga nuo nuotėkio Ilgas purkštukas universalus klijų įrankis Burnos saulės įrankis

€5.35 €3.16

Power Tools

sku: g134098

  • Material: Copper
  • Nozzle Material: Copper
  • Brand Name: Aleekit
  • Origin: Mainland China
  • Quantity: 1PC
  • Size: 34mmx2.0mm/ 50mmx2.0mm/ 50mmx3.0mm/ 70mmx2.0mm

Karšto lydalo klijų pistoleto priedai Grynas varinis antgalis Klijų pistoletas Antgalis Apsauga nuo nuotėkio Ilgas antgalis universalus klijų įrankis Burnos saulės įrankis

Aprašymas:

Taikoma daugiau nei 60 vatų karšto lydalo klijų pistoletui, su sandariais karoliukais, nesandariu plastiku. Pailginkite burną, kad palengvintumėte klijų pistoletą. Ir patogu, ir saugu.

su sandariu guminiu O formos žiedu ir padėkite nuplikytus maišelius, kuriuos lengva sumontuoti. Antgalį galima pasirinkti atsižvelgiant į tai, kur klijuojate.

Šis pastraipos antgalis paprastai yra tinkamesnis klijų pistoletui, kurio galia yra aukščiau , pasižymi dideliu klijų kiekiu, trina.

Jis gali būti lengvai priklijuotas prie plyšio.

Gryna vario medžiaga naudojama šilumos laidumui ir ilgaamžiškumui.

Šie klijų purkštukai turi skirtingą dydį purkštuko skersmeniui.skersmens dydžiai didesni, klijai greičiau perpildo.galite pasirinkti tinkamą dydį savo situacijai.

PASTABA:Antgalis dažniausiai naudojamas 90% rinkoje esančių nuimamų klijų pistoletų, tačiau neatmetama galimybė, kad nedidelis skaičius gamintojų turi specialius srieginius dantis.

Specifikacijos:

Medžiaga: varis

Dydis: 34mm * 2.0mm / 50mm * 2.0mm / 50mm * 3.0mm / 70mm * 2.0mm

Kiekis: 1PC

Komplekte yra:

1* Klijų pistoleto antgalis

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas