Nardymo pakaba Stovo pakaba banglenčių kostiumams Greito sauso nutekėjimo pakaba Daugiafunkcinis sausas kostiumas Snorkeling Gear Organizatorius Kablys

€35.80 €25.06

Other Sports & Entertainment

sku: g13060

  • Origin: Mainland China

Scuba Gear Hanger yra puikus sprendimas patogiam jūsų akvalango įrangos saugojimui. Jis pagamintas iš patvarios medžiagos, kuri gali atlaikyti vandenį ir druską. Jis turi nešiojamą dizainą, leidžiantį jį lengvai sulankstyti ir nešiotis. Tai padeda išlaikyti jūsų akvalango įrankius tvarkingus ir paruoštus kitam nardymui. Ant šios universalios pakabos galite pakabinti pelekus, reguliatorių ir dar daugiau.

Specifikacijos:

Pavadinimas: diving suit hanger

Medžiaga: didelio stiprumo PP

Dydis: apie 36 * 16 * 22cm / 14.17 * 6.3 * 8.66 colių

Svoris: apie 300g

Spalva: Juoda

Naudojimas: nardymo sausas kostiumas, akvalango įrankiai

Pakuočių sąrašas:

1vnt.* Scuba Gear Hange

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Nuimamas ir taupantis erdvę: dėl nuimamo dizaino šią nardymo pakabą galima lengvai sulankstyti ir atlenkti. Atlenkus jame gali tilpti įvairi nardymo įranga, kurios dydis yra apie 36*16*22cm/14.17*6.3*8.66 colio.

2.Tvirtas ir patikimas: pagamintas iš aukštos kokybės PP medžiagų, ši sunki nardymo pakaba yra patvari ir gali saugiai laikyti jūsų kostiumą, nesulenkdama ir nesulaužydama.

3. Išlaikykite savo kostiumų formą: Ši nardymo pakaba pasižymi nešiojamu dizainu, kuris neleidžia jūsų kostiumams susiraukšlėti ar sugadinti kelionės metu. Jis taip pat gali būti sulankstytas, kad būtų patogu laikyti, kai nenardote. Puikus aksesuaras nardymo entuziastams.

4. Lengvas ir greitas džiūvimas: Ši nardymo kostiumų pakaba leidžia jūsų kostiumams išdžiūti greičiau ir lengviau. Naudodami šią pakabą taip pat galite laikyti savo akvalango įrankius tvarkingus ir patogius kitam nardymui. Tai patogus ir naudingas aksesuaras jūsų kostiumams laikyti ir transportuoti.

5. Plačiai naudojamas: Su šia nardymo pakaba galite lengvai pakabinti savo kostiumus, sausus kostiumus, nardymo batus, pirštines, akinius ir pelekus.Ši kompaktiška ir tvirta pakaba yra plačiai naudojama narų ir gali sutaupyti vietos bei laiko.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas