Motociklų neslystantis bakas Padėklas Šoninis lipdukas Apsauga Dujų kelio sukibimo traukos lipdukas HONDA CBR650F CBR 650F 2013-2017

€10.80 €8.64

Ornamental & Cleaning & Protection

sku: g130533

  • Name 2: Tank Pad Protector Side Sticker Decal Gas Knee Grip Tank Traction Pad
  • Use: Anti Slip
  • Material: Rubber
  • Origin: Mainland China
  • Name: Anti slip Tank Pad Side Sticker Protector Gas Knee Grip Traction Decal
  • Style: Motorcycle Tank Pad Side Sticker Decals Protector

Aprašymas: Montavimas : HONDA CBR650F 650F 2013-2017 Būklė : 100% Visiškai nauja, aukštos kokybės medžiaga: Silikagelis su itin stipriais 3Mᆴ klijais Kiekis: 1 pora (kairė ir dešinė) Spalva: Juoda Savybė: Taškas ant mūsų gaminio yra išspaudžiamas, jis gali sumažinti nuovargio lygį ir pagerinti stabilumą posūkiuose; Traukos pagalvėlės leidžia neįtikėtinai lengvai suimti važiavimą ir reikalauja mažiau energijos, kad būtų galima laikytis ant dviračio. Užtikrina geresnį dviračio valdymą, sumažina rankų siurblį ir taupo kelnes bei batus; Pritaikytas rėmams ir dujų bakams.

Mokėjimas: Mes priimame tik PayPal arba "Alipay" Jei pirkėjas nori atidėti mokėjimą dėl finansinių problemų, susisiekite su manimi "Getinshape.lt" žinute per 3 dienas. Pastaba: jei bet kuris kainų siūlymo pirkėjas nesumokės mokėjimo per 3 dienas, atidarysime neapmokėtą bylą "Getinshape.lt" ir parduosime prekes kitiems.Ekonomiškas pristatymas: Mes išsiunčiame paketą per 24 valandas po to, kai gauname aiškų mokėjimą Siunčiame TIK "Getinshape.lt" adresu. Prieš mokėdami įsitikinkite, kad jūsų adresas "Getinshape.lt" atitinka jūsų pristatymo adresą. Jei jums reikia greito pristatymo, prieš atlikdami aiškų mokėjimą, susisiekite su mumis dėl papildomo pašto. Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš siūlydami / pirkdami, pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos Grąžinimas Visi grąžinimai priimami. Dauguma jų – originalioje pakuotėje. Turėtumėte susisiekti su mumis per 30 dienų nuo prekės gavimo. Grąžinimas pateikiamas kaip pinigų grąžinimas arba keitimas.Grąžinimą apmokės jūsų pirkėjas Atsiliepimai Prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą, kurio bendras išsamus pardavimo įvertinimas (DSR) yra 5 žvaigždutės po to, kai gausite prekę. Susisiekite su mumis prieš palikdami mums neigiamą ar neutralų atsiliepimą , komunikacija gali išspręsti 99,9% problemų, mes rūpinamės kiekvienu klientu. Jei paliksite mums bet kokį neutralų ar neigiamą atsiliepimą be jokio bendravimo su mumis, mes nesiimsime tolesnių veiksmų, kad išspręstume jums bet kokią problemą. (Nes "Getinshape.lt" visus neutralius atsiliepimus laiko neigiamais atsiliepimais ,jie nebebus pašalinti). Mūsų Getinshape.lt sistema paliks jums teigiamą atsiliepimą, kai paliksite mums automatiškai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas