Lengva ir nešiojama neslystanti lenta blauzdų tempimui Nuožulni lenta Kelio pleišto nuolydžio lenta Pleištas namų mankštai

€11.63 €8.14

Fitness & Body Building

sku: g1294

  • Origin: Mainland China

Ieškote veršelių neštuvų, kurie būtų bekvapiai, atsparūs vandeniui ir aliejui? Mūsų nuožulni lenta yra tobula! Rekomenduoja kineziterapeutai, tai sumažina traumų tikimybę ir gali būti perkelta bet kur. Naudokite jį namuose, biure, sporto salėje ar užsiimdami joga.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Squat Wedge Block

Medžiaga: EVA

Spalva: Juoda/Žalia

dydis:

9x6x3cm/ 3.54* 2.36*1.18inch

11.5x9x3cm/ 4.53*3.54*1.18inch

24x15x6cm/ 9.45*5.9* 2.36inch

Pakuočių sąrašas:

Pritūpimo pleišto blokas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugi medžiaga: Pakelkite pritūpimus naudodami mūsų pritūpimo pleištą, pagamintą iš tvirtos ir patvarios EVA medžiagos. Šis bekvapis, vandeniui ir alyvai atsparus pleištas nepraras našumo ir gali atlaikyti sunkius svorius be deformacijų. Be to, jis yra 100% perdirbamas!

2.Pagerintas kulno pakilimas: pakelkite kulnus mūsų pritūpimo pleištu, kurį optimizavo kineziterapeutai, kad pagerintumėte pritūpimo formą ir palengvintumėte kulno spurtus, blauzdos įtvarus ir Achilo sausgyslės traumas. Tai palaiko gijimo procesą ir padeda išvengti pėdų / kulkšnies traumų.

3.Lengvas mobilumas: Perkelkite šį tvirtą, bet lengvą pritūpimų pleištą, skirtą kulno pakėlimo pritūpimams, į bet kurį savo namų kambarį. Jis sukurtas taip, kad būtų patvarus ir daugkartinio naudojimo, o ergonomiška konstrukcija užtikrina komfortą ir stabilumą visoms treniruotėms.

4.Pagerina jėgą ir kondiciją: Naudodami šį pritūpimo pleištą kulno padidintam pritūpimui, galite tinkamai ištempti raumenis ir sumažinti traumų tikimybę. Tai padeda geriau ir greičiau atlikti mankštą.

5.Muti naudojimas: Patirkite gilesnį pritūpimą ir pagerinkite savo apatinės kūno dalies rutiną naudodami mūsų pritūpimo pleištą.Idealiai tinka pėdų ir blauzdų raumenims ištempti ir stiprinti, tinka namuose, biure, sporto salėje ar jogos metu gerai apgalvotai treniruotei. Mėgaukitės kelių scenarijų naudojimu ir ženkite pirmą žingsnį aktyvesnio gyvenimo būdo link!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas