Motociklo vairo užraktai Lydinio apsaugos nuo vagysčių užraktai Automobilio rankinio stabdžio užraktai Universalūs vairo droselio užraktai

€4.04 €2.83

Ornamental & Cleaning & Protection

sku: g125469

  • Item Type: Locks & Latches
  • Material Type: Alloy
  • Origin: Mainland China

Motociklo vairo užraktai Lydinio apsaugos nuo vagysčių užraktai Automobilio rankinio stabdžio užraktai Universalūs vairo droselio užraktai

Savybė:

1. Patvari medžiaga: Mūsų motociklo vairo užraktas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris yra tvirtas, atsparus nusidėvėjimui ir atsparus korozijai. Tai reiškia, kad jūsų dviratis bus gerai apsaugotas nuo vagystės ir sugadinimo.

2. Patogus nešiojimas: Mūsų motociklo vairo užraktas yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis kišenėje ar kuprinėje. Galite pasiimti jį bet kur, kur einate, ir saugoti dviratį, kad ir kur jį pastatytumėte.

3. Lengva naudoti: Naudoti mūsų dviračio vairo užraktą yra paprasta. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atidaryti užraktą, uždėti jį ant stabdžių svirties ir nustumti žemyn ant vairo. Įdėję į vietą, uždarykite užraktą ir pasukite raktą, kad jį pritvirtintumėte. Tai taip paprasta.

4. Efektyvi vagysčių prevencija: mūsų motociklo vairo užraktas suteikia papildomą jūsų dviračio apsaugos sluoksnį, užtikrinantį, kad jis būtų apsaugotas nuo vagystės. Dėl savo unikalaus dizaino vagims sunku pavogti jūsų dviratį.

5. Platus pritaikymas: Mūsų motociklo vairo užraktas tinka tiek motociklams, tiek elektriniams dviračiams su mažais kėbulais. Dėl lengvo ir lengvo dizaino jį lengva naudoti ir transportuoti. Tai puiki investicija visiems, norintiems apsaugoti savo dviratį nuo vagysčių ir sugadinimų.

Specifikacijos:

Prekės tipas: apsauga nuo

vagystės Modelio pavadinimas: Motociklo vairo droselio rankenos užraktas

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 13.8x5.7x3.5cm / 5.43x2.24x1.38in

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinių matuotojų

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas