Metal Pull automobilinis įkroviklis PD30W itin greitas įkrovimas Nematomas įkrovimas Greitas 66W automobilis Automobilio dvigubas įkrovimas USB 100W Super įkroviklis R6Y1

€11.33 €5.66

Electrical Equipment

sku: g12349

  • Origin: Mainland China

Aprašymas:

1. DVIEJŲ LUSTŲ INTELEKTUALUS MAITINIMO ŠALTINIS:

Įmontuotas 100 W ir 100 W dviejų branduolių išmanusis identifikavimo lustas, du branduoliai išveda atitinkamai 100 W greito įkrovimo srovę, saugų, greitą, nepažeistą įrenginį greitas automobilinis įkroviklis. Pastaba: palaikykite dviejų įrenginių įkrovimą vienu metu, bet nepalaikote itin greito įkrovimo vienu metu.

2. NYKŠČIO DYDŽIO, TRAUKIMO DIZAINAS:

Mažiausias tobulas automobilinis įkroviklis rinkoje iki šiol. Mažas korpusas patogiai priglunda, lygus su lengvesniu lizdu, neišlenda ir puikiai pasislepia žiebtuvėlyje. Važiuodami neišeikite ir neužblokuokite lengvesnio dangčio. Todėl sukūrėme traukiklį, kuris padės lengviau jį atjungti nuo automobilio žiebtuvėlio.

3.ALL CINKO LYDINIO METALO APSAUGA:

Palyginti su įprastu plastiku, visiškai metalinis kruopščiai pagamintas korpusas suteikia labai sklandų ir tvirtą pojūtį.Metalinė medžiaga užtikrina geresnį šilumos išsklaidymą, atsparumą įbrėžimams ir gražų dizainą.

4. PLATUS SUDERINAMUMAS:

USB C cigarečių degiklio adapterio greitasis įkroviklis yra beveik visi populiarūs automobilių modeliai ir visi Android / iOS bei kiti įrenginiai, tokie kaip iPad/iPhone (100W), Samsung telefonams/planšetiniams kompiuteriams (100W), Fire HD ir kt. Jis taip pat gali būti naudojamas su belaidžiu automobiliniu įkroviklio laikikliu ir kitais automobilio priedais.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Automobilis Nematomas greitas įkroviklis

Įvesties parametrai: 12V-24V

Išėjimo galia: 100W + 100W

Išėjimo įtampa ir srovė: 5V / 4A9V / 2.5A10V / 4A11V / 6A12V / 2.5A20V / 5A

Produkto medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuotėje yra:

1vnt * 200w automobilinis įkroviklis

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Galite susisiekti su mumis, kad gautumėte daugiau informacijos apie prekes .mes būsime pasirengę jums atsakyti ASAP.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas