Motociklo sankaba Stabdžių rankenos svirtis Ešerys kairėn ir dešinėn Komplektas Universalios sankabos svirtys Purvo dviračių priedai

€35.83 €23.29

Motorcycle Parts

sku: g122510

  • Origin: AE(Origin)

Aprašymas:

Funkcijos:

Universalus suderinamas: universalus pritaikymas, tinka daugumai prekių ženklų, tokių kaip 125c.c.to 400 c.c., sportinis dviratis, gatvės dviratis, motoroleris, purvo dviratis su 7/8 colio (22 mm) standartine rankena.

Tikslios stabdžių sankabos svirtys: mechanizuotas tikslumas, užtikrinantis tobulą valdymo stabdymą. Reguliuojamas diapazonas užtikrina tobulą ir patogesnį sukibimą visiems motociklininkams.

Standartinis ®uliuojamas: universalus standartinis 7/8 colių (22 mm) priekinis stabdžių pagrindinis cilindras ir kabelio sankabos stovas, reguliuojama svirtis ir rezervuaro komplektas, tinka daugumai motociklų rūšių.

Lengva montuoti: hidraulinis stabdys ir sankaba, aukštos kokybės, lengvai montuojami, patvarūs. Pakelkite stabdymo efektyvumą į kitą lygį.

Klientų aptarnavimas: Jei susiduriate su bet kokiomis problemomis dėl mūsų produktų, nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti. Mes kuo greičiau išspręsime jūsų problemas.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Angos dydis: 22 mm

Sankabos svirties ilgis: 143mm

Spalva: Mėlyna, sidabrinė, juoda, žalia, raudona, auksinė

Pasergėti:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektų tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo.

2. Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-2cm nuokrypį.

Komplektą sudaro:

1 pora motociklo sankabos stabdžių svirtelių

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas