Timeer Magic Square Timers Mat Professtional Mofangge Speed Magico Square Timeer for Educational Competition Speed Square For Kids

€25.94 €5.28

Toys & Hobbies

sku: g118075

  • Brand Name: Taokey
  • Material: Plastic
  • Recommend Age: 12+y, 3-6y, 6-12y, 14+y
  • Origin: Mainland China

• Profesionalus "MoFangGe Speed Magico Square Timer": Šis laikmatis skirtas profesionaliam naudojimui, užtikrinantis tikslų ir tikslų edukacinių varžybų ir greičio aikštės žaidimų laiką.

• Edukacinis konkursas "Speed Square For Kids" : Šis laikmatis puikiai tinka edukacinėms varžyboms, padeda vaikams lavinti greičio ir tikslumo įgūdžius smagiai leidžiant laiką.

• Magic Cubes Kategorija : Šis laikmatis priklauso magiškų kubelių kategorijai, todėl jis puikiai papildo bet kokią galvosūkių žaidimų kolekciją.

• CE sertifikuotas: Šis laikmatis yra sertifikuotas CE, užtikrinantis, kad jis atitinka saugos ir kokybės standartus.

Produkto informacijos funkcijos:

Fantastiška kaina: Šis stebuklingas kvadratinis laikmatis yra puiki dovana vaikams, ir tai bus geras pasirinkimas jūsų vaikų gimtadieniui ar Kalėdoms.

Lengva priežiūra ir patvarus: stebuklingas kvadratinis laikmatis pagamintas iš kokybiškos plastikinės medžiagos, kuri yra patvari ir gali būti naudojama ilgą laiką.

✨PAŽIŪRĖK!: Magic square Timer Professtional Speed square Timer Timer square Magico for Educational Competition Speed Cup Toys Kids

PRODUKTO SAVYBĖ: ✨ 1. Mūsų gaminiuose naudojamos aukštos kokybės plastiko medžiagos, atsižvelgiant į brangių klientų poreikius. Mūsų produktas yra iš cn(kilmės).

✨2. Rekomenduojamas mūsų produkto amžius yra 12+ m.

PRIEŽASTYS PIRKTI: ✨ Magiškas kvadratinis laikmatis išpažįsta greičio kvadratą:šis laikmatis yra puikus būdas priminti savo vaikams išlikti aktyviems, ir tai bus puikus laikmatis, padėsiantis jiems nustatyti konkurencijos greitį.

✨Greičio kvadratų varžybos: mūsų stebuklingas kvadrato laikmatis yra įdomus būdas pagerinti vaikų greitį, judrumą ir koordinacijos įgūdžius.puikiai tinka visiems žaidimo lygiams nuo pradedančiųjų iki pažengusių.Specifikacija: Medžiaga: ABS Svoris: 200g Dydis: 27,5 * 8 * 3,5 cm Lytis: Unisex Pakavimas: Spalvotas dėžutės paketas pridedamas: 1 * Magic Square Timeer PAŽYMĖTA: 1. Gaminiui reikalingos baterijos ir jame nėra baterijų. Paruoškite savo baterijas 2.Do nenaudokite gaminio netinkamiems tikslams arba prijunkite jį prie kitų elektros prietaisų, kad išvengtumėte elektros gedimų.

Pastaba * Produkto dydis matuojamas rankiniu būdu, ir gali būti 1-3 cm paklaida. Prašau suprasti. *Šiame puslapyje pateikti vaizdai yra tik iliustraciniai, o tikrojo gaminio dizainas gali skirtis. *Kanalų prieinamumas įvairiose rinkose gali skirtis. Vietiniai standartai ir įstatymai gali skirtis, įsitikinkite, kad šis produktas atitinka vietinius reikalavimus. * Prašome kreiptis į faktinį produktą dėl spalvų, skirtingi monitoriai gali turėti spalvų skirtumų.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas