Deimantų dažymo priedai Laikymo dėžės Karoliukų konteineris Vaško dėžutė Darbo įrankių rinkiniai Meno dėklas Daugiafunkciai konteineriai Karoliukai

€24.12 €14.48

Arts,Crafts & Sewing

sku: g116577

  • Brand Name: RHRN
  • Material: Plastic
  • Origin: Mainland China

. Mielas pirkėjai, būkite tikri dėl mūsų išorinės pakuotės, nesijaudinkite dėl dovanos sugadinimo, mes sunkiai dirbome, kad ją patobulintume, tikslas yra patenkinti visus klientus. Kaip ir šis produktas, linkiu laimingo gyvenimo.

. Sutaupykite vietos: tvarkykite netvarkingą darbalaukį ir sutaupykite vietos. Jame yra etikečių popierius, kurį lengva rasti ir lengvai pasiekti. Stalčiai yra visiškai nuimami, kad juos būtų lengva laikyti ir valyti. Labai tinka miegamajam, svetainei ir studijų kambariui.

. Deimantų laikymo dėklas: Kiekvieną kartą, kai baigsite deimantų tapybą, bus papildomų deimantų. Galite juos laikyti laikymo dėžutėje, kad deimantai nenukristų ir jų nebūtų įmanoma užpildyti. Kai sutaupote pakankamai deimantų, taip pat galite pritaikyti savo idėjų deimantų paveikslą.

. Deimantų dažymo priedai: Sulankstomas piltuvas palengvina deimantų užpildymą ir neperpildo. 3 etikečių popieriai leidžia lengvai rasti ir atskirti.

Pastaba: 1. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

2. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

3. Karoliukai nepridedami

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas