2020 Naujas 54*5cm ilgio analinis Dildo užpakaliuko kištukas Intymus erotinis sekso žaislas vyrams Moteris Gėjų analinis dilatatorius Asilas Masažas Analinis žaislas Buttplug

€31.94 €15.97

Beauty & Health

sku: g11650

  • Brand Name: JIUAI
  • Item Type: Anal Sex Toys, Anal Sex Toys
  • Obscene Picture: No
  • Material: TPE, PVC
  • Size: 54*5cm
  • Sexually Suggestive: No
  • Model Number: long anal beads
  • Origin: Mainland China

Mieli draugai, ačiū už meilę produktams, mes labiau stengsimės pagerinti produktų kokybę ir pristatymo greitį.geriausi linkėjimai. Mieli draugai, ačiū už meilę produktui, mes labiau stengsimės pagerinti produkto kokybę ir pristatymo greitį. Mūsų parduotuvėje yra visas produktų asortimentas, kviečiame užeiti į parduotuvę ir nusipirkti ~ geriausi linkėjimai ~ 2020 m Naujas 54 * 5cm ilgio analinis Dildo užpakalio kištukas Intymus erotinis sekso žaislas vyrams Moteris Gėjų analinis dilatatorius Asilas Masažas Analinis žaislas Buttplug Produkto aprašymas: Spalva: Juoda, Minkštimas, Raudona Medžiaga: PVC Dydis: Bendras ilgis: 54cm Maksimalus skersmuo: 5cm Svoris: 550g Apie produktą Visi produktai yra 100% visiškai nauji, veiksmingi ir atidžiai tikrinami prieš išsiunčiant. Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugūs, nekenksmingi organizmui (Normalu, kad pirmą kartą atidarius užuodžiate nedidelį kvapą, nes produktas kelis mėnesius buvo sandarioje pakuotėje.Išvalykite ir išdžiovinkite natūraliai, kvapas greitai išnyks.) Apie pakavimą: Mes išsiųsime juos slaptame pakete, niekas nežino, kas jame yra, jūsų asmeninis privatumas bus gerai apsaugotas. Pastaba:Dėl lengvo fotografavimo ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leistina matavimo paklaida yra +/- 1-2 cm.

Apie produktą Visi produktai yra 100% visiškai nauji, veikiantys ir atidžiai tikrinami prieš išsiunčiant. Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugūs, nekenksmingi organizmui (Normalu, kad pirmą kartą atidarius užuodžiate nedidelį kvapą, nes produktas kelis mėnesius buvo sandarioje pakuotėje. Išvalykite ir išdžiovinkite natūraliai, kvapas greitai išnyks.) Apie pakuotę Siekdami apsaugoti jūsų privatumą, garantuojame, kad jūsų produktai bus saugūs.Produktas bus supakuotas juodas maišelis / geltonas burbulinis plastikinis vokas, kad būtų išvengta žalos transpotacijos metu. Gerbiami klientai, Atkreipkite dėmesį: mes nesame atsakingi už jokį muitą ar importo mokestį, šie mokesčiai neįskaičiuoti į prekės kainą ir siuntimo išlaidas. Prieš siūlydami kainą / pirkdami, patikrinkite savo šalies muitinės įstaigą, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos. Mes neatsakome už jokius nelaimingus atsitikimus, vėlavimus ar kitas problemas pristatymo metu. Apie siuntimą: 1. Rodomi vaizdai nėra tikroji prekė ir yra skirti tik jūsų nuorodai. 2.PASLAUGOS TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu. 3. Jei negavote siuntos per 60 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu.Ką daryti, jei gaminys turi problemų Pirmiausia naudokite gaminį pagal gaminio naudojimo instrukciją, jei vis tiek negalite jo naudoti, laiku susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba, neatidarykite ginčo savo noru, manome, kad bendravimas yra daug geriau nei ginčas. Apie atsiliepimus Klientus laikome savo draugais. Tikimės, kad galėsite apsipirkti iš mūsų su daugiau laimės ir mažiau rūpesčių.jūsų palaikymas mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimų. Gamyklos mažmeninė prekyba, įvairus dizainas, gera kokybė, sąžiningos kainos. Privatumo pristatymas, slaptas paketas Jei turite klausimų, susisiekite su mumis. Ačiū.Prašome peržiūrėti kitus mano elementus. Ačiū.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas