1000 PCS Skaidrūs dvipusiai lipnūs taškai Taškai "Scrapbook" plakatas Lipnūs taškai apvalūs skaidrūs balionų juostai ir klijams

€11.27 €3.27

Hardware

sku: g11590

  • Origin: Mainland China
  • DIY Supplies: Metalworking

1000 PCS skaidrūs dvipusiai lipnūs taškai taškai "Scrapbook" plakatas Lipnūs taškai apvalūs skaidrūs balionų juostai ir klijams

[Momentinis laikymas ir stiprus lipnumas] Mūsų lipnių klijų taškai yra krištolo skaidrumo, su pramoninio stiprumo klijais iš abiejų pusių, itin stipriu sukibimu, momentiniu laikymu, suteikia greitą ir lengvą klijų sprendimą.

[Lengva pašalinti ir be likučių] Jie pagaminti iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kuri pasižymi geru elastingumu ir yra patvari. Galima lengvai nuimti arba pakeisti padėtį, nepaliekant dėmių ar lipnių likučių.

[Lengva naudoti ir nėra netvarkos] Momentinis klijavimas Klijai Taškai be netvarkos, be įrankių, nereikia ilgai laukti, kol klijai išdžius, tiesiog nulupkite nuo lipnaus lakšto ir prilipkite ten, kur norite. Galite visiškai atsikratyti tradicinių skystų klijų ar lipnios juostos netvarkos. Mūsų klijų taškai yra greitesni, saugesni ir švaresni.

[Lengva nulupti] Kiekvienas skaidraus lipnaus glaisto gabalas turi baltą apsauginę plėvelę. Naudojant reikia tik nuimti apsauginę plėvelę ir klijuoti ją ten, kur reikia. Po kurio laiko lipnus glaistas tvirtai prilips.

[Platus taikymas] Šios daugkartinio naudojimo daugiafunkcinės plakatinės juostos tinka plastikui, medžiui, stiklui, keramikai, metalui, balionams, popieriui, audiniui, dervai ir kt.; Jie taip pat gali būti naudojami paveikslams, plakatams, nuotraukoms, modeliams, dekoracijoms ar kitiems "pasidaryk pats" amatams taisyti, o tai patogu jūsų gyvenimui.

[Patvari medžiaga] Dvipusis lipnus taškas yra pagamintas iš geros klampumo medžiagos, kuri yra lanksti, patvari, skaidri ir nematoma, ir ją galima pakartotinai naudoti. Po pašalinimo jis nepalieka klijų žymių, o sukibimo paviršius nebus pažeistas.

Spalva: skaidri

Medžiaga: PVC

Pakuote sudaro:

1000 * Lipnūs

taškai Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas