Car mini drėkintuvas Home 400Ml mažas vėsaus rūko oro drėkintuvas su 7 spalvų LED naktine šviesa, šnabždesiais USB drėkintuvai

€27.70 €16.62

Home Appliances

sku: g115676

  • Voltage (V): 5V
  • Noise: <36db
  • Humidification Method: Mist Discharge
  • Capacity: <1L
  • Brand Name: XProject
  • Origin: Mainland China
  • Power (W): 1w

automobilinis mini drėkintuvas Pagrindinis 400Ml mažas vėsus rūko oro drėkintuvas su 7 spalvų LED naktine šviesa, šnabždesiais USB drėkintuvai

[Mini drėkintuvas]: kompaktiškas dizainas, lengva nešiotis. Puikiai tinka automobiliui, kelionėms, miegamajam, biurui, efektyviai drėkina sausą odą ir padeda sumažinti odos lupimąsi, kraujavimą iš nosies. Šis mini drėkintuvas yra mažas, lengvas, nešiojamas, itin tylus ir maitinamas USB kabeliu. Tinka kelionėms, miegamajam, biurui, automobiliui, kad drėkintumėte savo gyvenamąją erdvę ir neleistumėte orui išdžiūti.

[Du purškimo režimai ir automatinis išjungimas]: nuolatinis purškimas ir protarpinis purškimas. Pirmasis purškimo mygtuko paspaudimas įjungia nepertraukiamo purškimo režimą. Antrą kartą spustelėkite purškimo mygtuką, kad perjungtumėte į pertraukiamo purškimo režimą, ir trečią kartą spustelėkite purškimo mygtuką, kad išjungtumėte purškiklį. Nepertraukiamu režimu jis automatiškai išsijungs po 4 valandų.Pertraukiamuoju režimu jis automatiškai išsijungs po 6 valandų. Jis išsijungs, kai vandens lygis bus žemas.

[TIK USB]: USB suderinamas su bet kurio įrenginio USB sąsaja, saugus ir paprastas naudoti. Kai vanduo bus sunaudotas, mažas drėkintuvas automatiškai išsijungs, kad apsaugotų įrangą, ir toliau naudos iš naujo paleidęs. Todėl jums nereikia jaudintis, kad drėkintuvas bus pažeistas dėl vandens trūkumo.

[Ryški ir spalvinga ciklo šviesa ir naktinė šviesa]: Šis vėsus rūko drėkintuvas turi ryškią ir spalvingą ciklo šviesos aplinką, sukuriančią ramią atmosferą ir suteikiančią raminančią miglą. Tai suteikia jums maksimalų atsipalaidavimą. Naktinė šviesa gali pagerinti jūsų miego kokybę.

Nešiojamus drėkintuvus labai lengva valdyti. Vieno mygtuko valdymas visoms funkcijoms, jums tereikia paspausti mygtuką, kad nustatytumėte rūko žibintą ir naktinį žibintą.Paspauskite vieną kartą, kad įjungtumėte / išjungtumėte purškiklį, ilgai paspauskite 3 sekundes, kad įjungtumėte / išjungtumėte LED lemputę. Palengvinkite savo gyvenimą!

Nenaudokite eterinių aliejų, kvepalų, distiliuoto vandens, kitaip medvilninis tamponas užsikimš ir drėkintuvo negalima naudoti. Prieš įjungdami mašiną, įsitikinkite, kad medvilnės šerdis buvo mirkoma kelias minutes.

Tipas: drėkintuvas

Coloutton šerdis buvo mirkoma keletą minučių prieš įjungiant mašiną.

Tipas: drėkintuvas

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 7x7x17cm

Pakuote sudaro:

1 * Šeimininkas

1 * USB duomenų kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas