Žiemos keturračio motociklo vairo pirštinės, vėjo ir sniegui atspari motorolerio rankena žemyn apsauginis dangtelis

€22.79 €11.85

Motorcycle Parts

sku: g115218

  • Origin: Mainland China
  • Material Type: 210D silver coating PP cotton lambswool

[Lengva naudoti]Universalios keturračio vairo pirštinės turi nailoninį užtraukiamą užsegimą, kuris tinka daugumai plokščių vairų, todėl krepšį galima lengvai sumontuoti arba išimti be jokių įrankių. Nepaveikdama stabdžių ir garso signalų, ši pirštinė leidžia lengvai valdyti vairą.

[Oro sąlygoms atsparios pirštinės] Mūsų izoliuotos terminės rankenos dangtelio pirštinės turi 2 sluoksnius, išorinis sluoksnis pagamintas iš nailono, sniegui / vandeniui atsparus / vėjo nepraleidžiantis nailonas užtikrina ilgaamžiškumą, o sutirštintas pliušinis pamušalas suteikia maksimalią šilumą. Naudojant šviesą atspindinčias juosteles, vairavimas gali būti saugesnis esant blogam orui ir gali padėti kitiems pastebėti objektus, kai juos apšviečia šviesos šaltinis.

[Laikykite rankas šiltai] Neperšlampamos ir atsparios vėjui, taip pat ypač stori ypač ilgi rankogaliai su terminiu pliušiniu pamušalu, šios pirštinės užtikrina, kad jūsų rankos būtų šiltos ir sausos šaltą žiemą ar lietingomis dienomis, apsaugodamos rankas nuo šalčio, lietaus, sniego ir vėjo įtakos.

[Vienas dydis tinka visiems]12,4x8,9 colio. Šios itin šiltos motociklo pirštinės yra pakankamai didelės, kad galėtumėte tilpti rankas į striukės rankoves, užtikrindamos, kad riešai ir rankos visada būtų šilti ir patogūs. Be to, šie vairo dangčiai taip pat gali būti naudojami, kai dėvite pirštines ir storus drabužius.

[Platus taikymas] Didelė dangtelio erdvė leidžia visiškai pasiekti vairo valdiklius, tinkančius daugumai motociklų, motorolerių, keturračių, sniego motociklų, kalnų dviračių ar MTB.Tiesiog įdiekite jį ir mėgaukitės važiavimu žiemą. Tai geriausia dovana jūsų šeimai šaltą žiemą, siekiant apsaugoti juos nuo šalčio.

[Pastaba] Dauguma pirštinių vietų yra atsparios vandeniui, tačiau yra tarpų ir jungčių, tokių kaip siūlės ir kampai. Jei jie sušlaps, nėra jokios garantijos, kad jie neprasiskverbs.Tuo pačiu metu, jei pirštinės ilgą laiką paliekamos lauke, kai lyja, vidus taip pat sušlaps. Tai yra neišvengiama bet kokios pirštinės problema, ir ji neturi nieko bendra su vandeniui atsparia medžiaga.

Spalva: juoda

Medžiaga: 210D sidabro danga + PP medvilnė + ėriukų vata

Pakuote sudaro:

1 pora x vairo pirštinės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas