Mehofond fotografijos fonas Juoda prabangaus kambario užuolaida Suaugusiųjų gimtadienis Vestuvės Motinystės portretas Dekoras Fonas Foto studija

€132.35 €75.44

Camera & Photo

sku: g1142

  • Material: Other
  • Type: Spray Painted
  • CN: Jiangsu
  • Brand Name: mehofond
  • Photographic Background: Backdrops for Photography Studio
  • camera fotografica: Backgrounds for Photo Studio
  • Backdrop: Photo Backdrop
  • Size (cm): Custom
  • Package: Yes
  • Computer Printed: vinyl cloth
  • Photography Backdrops: Photo Background
  • Model Number: children Backdrop
  • Style: Scenic
  • Birthday Party Decorate: Portrait Background
  • Wedding Backdrop: Children Background
  • Origin: Mainland China
  • Background: Green Screen
  • Photocall: newborn baby Backdrops

Medžiagos aprašymas

Vinilas:Santykinai plona, ryškesnė spalva, tinkama vienkartiniam naudojimui, negali būti plaunama, gali būti lyginama iš nugaros žemoje temperatūroje, tinkama naudoti patalpose. Poliesteris:Spalva yra gana tamsi, medžiaga yra gana minkšta, gali būti plaunama, gali būti lyginama, gali būti pakartotinai naudojama, patvari, tinkama vidaus ir lauko reikmėms.

Vinilo detalių ekranas

Jei naudojate jį vakarėliui, galite pasirinkti šį vinilą. Medžiaga yra panaši į audinį, skirtingai nei tapetai, ją galima įklijuoti tiesiogiai. Jei jums reikia jį pakabinti, turite jį įklijuoti rankiniu būdu.

Poliesterio detalių ekranas

Jei esate profesionalus fotografas fotografavimui, galite pasirinkti poliesterį. Jis yra elastingas, minkštas ir gana sunkus.

Apie spalvų skirtumą

1.Atminkite, kad kiekviename kompiuteryje yra skirtingi spalvų ir skiriamosios gebos nustatymai, todėl ekrane rodomos spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įprastų. 2.Spausdinimo efektas, atsižvelgiant į jūsų nustatymus. Mes negalime pasiūlyti pinigų grąžinimo ar pakeitimo už prekes, kurių spalva šiek tiek skiriasi. 3.Paveikslėlis rodo skirtumą tarp svetainės laidų ir faktinių fonų po spausdinimo. 4. Nedidelė chromatinė aberacija yra normali. Jei negalite priimti, pirkite atsargiai.

Apie dydį

Jei esamos dydžio parinktys neturi norimo dydžio, galite susisiekti su mumis, kad pritaikytumėte norimą dydį.

Apie paketą

Mūsų numatytasis yra sulankstoma pakuotė, jei norite išsiųsti riedėjimą, susisiekite su mumis iš anksto.

Apie tinkinimą

Mes galime pritaikyti bet kokį animacinį filmą, žaidimą, filmą, reklamjuostę, vakarėlio dekoravimo foną ir savo nuotraukas, susisiekite su manimi, jei norite tinkinti.

Apie raukšles

Kadangi pagal numatytuosius nustatymus sulankstome pakuotę, gali būti raukšlių, tačiau nesijaudinkite, yra daug būdų, kaip pašalinti raukšles: 1 būdas: Lyginkite žemoje temperatūroje iš fono audinio galo (atkreipkite dėmesį į žemą temperatūrą, nugarą); 2 būdas: pakabinkite fono audinį ir palaukite 2-3 dienas; 3 metodas:Suraskite ilgą vamzdelį, užsukite foną sandariai su vamzdeliu ir pritvirtinkite stygomis, tada palikite jį ramybėje 1-2 dienas.

Fotografija

Norint fotografuoti, fone reikia išlaikyti atstumą. Be to, daugelis didelio formato vaizdų gali atrodyti šiek tiek pikseliuoti. Skirtingas apšvietimas turės skirtingą fotografavimo efektą, galite pabandyti sureguliuoti šviesas, kad nuotraukos būtų geresnės.

Papildomos paslaugos, susisiekite su mumis.

1. Įdėkite viršutinę / apatinę kišenę arba skylę. 2. Valcuotas siuntimo fonas. 3. Galima pritaikyti bet kokiam dydžiui. 4. Fonas gali būti suasmenintas, pridėti nuotraukų, keisti spalvą / stilių. 5. Numeskite siuntimą. 6. Ypač pagreitintas, apdorotas užsakymas per 24-48 valandas ir išsiųstas.

Duk

Klausimas: Kaip tinkinti parduodamą foną? A: Galite pasirinkti tiesioginio pirkimo dydį, tiesiog mokėjimo metu reikia pažymėti jūsų prašymą, aš pakeisiu paveikslėlį pagal jūsų prašymą ir patvirtinsiu su jumis prieš pristatymą. Klausimas: Kaip tinkinti neparduodamą foną? A: Galite siųsti norimas nuotraukas ar idėjas ir dydį mūsų klientų aptarnavimo tarnybai, mūsų dizaineris padarys jums atvaizdavimą, tada aš atsiųsiu jums atvaizdavimą, kad patvirtinčiau. Klausimas: Turiu failus, kuriuos galima spausdinti tiesiogiai, kaip jums atsiųsti? A: Pasakykite mums, kokio dydžio norite.Paveikslėlio pikselis yra geriausias daugiau nei 3000 pikselių * 3000 pikselių arba skiriamoji geba ne mažesnė kaip 300 pikselių.kitaip spaudinys bus neryškus. K:Kiek laiko kainuos fono siuntimas man? A: Mums reikia 2-3 dienų, kad apdorotume užsakymą, o išsiuntus užsakymą bus priminimas apie pranešimą. Jei nekantraujate gauti paketą, susisiekite su mumis, kad pasirinktumėte greitą pristatymą.

Atsiliepimai Jei esate patenkintas produktais ir paslaugomis, prašau pagirti mane penkių žvaigždučių pagyrimu. Jei turite klausimų, susisiekite su pirkėju laiku, aš jums atsakysiu kuo greičiau ir greitai išspręsiu problemą!

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas