Raudonojo vyno kamščiatraukio automatinis vyno elektrinis butelių atidarytuvas Įkraunamas atidarytuvas su įkrovimo baze Vyno mylėtojo virtuvės priedai

€23.07 €3.83

Waffle Makers

sku: g113997

  • Origin: Mainland China
  • Brand Name: Z
  • Dining table tools: electric bottle opener
  • kitchen supplies: wine bottle opener

Įkraunamas bazinis elektrinis vyno atidarytuvas su laikymo įtaisu Automatinis vyno kamščiatraukis Virtuvė Raudonojo vyno butelių atidarytuvas Priedai Pastaba: Modeliuose yra įkrovimo bazė / įkrovimas / akumuliatorius / rankinis

Aprašyta

[Galingi vyno butelių atidarytuvai] - Šis vyno atidarytuvas turi USB įkrovimo laidą, su galinga sistema leidžia atidaryti vyno butelius per kelias sekundes ir vienu metu gali atidaryti iki 100 butelių.

[Aptakus ir belaidis dizainas] - Cilindro formos juodos spalvos suteikia sklandų rankos pojūtį.šis vyno atidarytuvas be vielos ar virvių suteikia džiaugsmo naudojant belaidį vyno atidarytuvą bet kur. Ir tai puikus priedas prie jūsų vyno priedų.

[Vieno mygtuko vyno atidarymas] - tiesiog paspauskite UP&DOWN, kad atidarytumėte butelius, Sukurtas vieno paspaudimo mygtuku, galite lengvai ištraukti kamštį iš butelio ir išimti jį iš atidarytuvo. Suteikite jums laisvę atsipalaiduoti ir mėgautis vynu.

[Patvarus ir nešiojamas] - pakankamai mažas, kad būtų galima laikyti šalia laikymo stovo ar šaldytuvo, kai jis nenaudojamas. Svoris 420g patogu jį išimti, kai reikia.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas