Pilni nėrimo rinkiniai, kaip parodyta "Pasidaryk pats" saulėgrąžų nėrimo rinkinys su mezgimo žymekliais Lengvas siūlų rutulys, instrukcija pradedantiesiems

€17.38 €10.77

Arts,Crafts & Sewing

sku: g111414

  • Origin: Mainland China
  • Material: Acrylic

Pilni nėrimo rinkiniai, kaip parodyta "Pasidaryk pats" saulėgrąžų nėrimo rinkinys su mezgimo žymekliais Lengvas siūlų rutulys, instrukcija pradedantiesiems

Įgūdžių tobulinimas: Patobulinkite savo mezgimo įgūdžius naudodami šį išskirtinį augalų nėrimo rinkinį. Pagamintas iš minkštų ir šiltų medvilninių siūlų, kruopščiai austas iki tobulumo, šis rinkinys leidžia jums sukurti savo žavingą saulėgrąžą.Aukštos kokybės rinkinys, kuriame yra viskas, ko reikia norint pradėti nėrimo kelionę!

Šiltos dovanos: Mūsų augalų nėrimo rinkinys yra puiki dovana trokštantiems amatininkams tobulinti savo įgūdžius. Tai ne tik asmeniniam naudojimui, bet ir puikus pasirinkimas kūrybiškumui stiprinti ir talentingiems draugams ugdyti.

Universalus amatų pasirinkimas: padidinkite savo meilę nėrimui naudodami šiuos patrauklius augalų nėrimo rinkinius. Išraiškingi augalai dizainas, papildantis kiekvieną jūsų namų kampą - naudojamas kaip dekoratyvinis gyvenamajam kambariui ir miegamiesiems arba suteikia žavesio bet kuriai erdvei.

Taikymo srities taikymas: Puikiai tinka visiems, norintiems išmokti nerti, augalų nėrimo rinkinys skirtas gimtadieniams, Kalėdoms, Padėkos dienai, Valentino dienai ir kitoms šventėms, naudojamas gražioms dovanoms gaminti.

Žavingi augalai: Šiuose augalų nėrimo rinkiniuose yra visos medžiagos, kurių reikia norint sukurti saulėgrąžą, kuri puikiai tinka dėti ant stalų, naktinių staliukų ar kaip minkštas žaislas jūsų lizdui. Jums patiks įdomus ir atpalaiduojantis šių mielų augalų nėrimo procesas.

Tipas: "pasidaryk pats" saulėgrąžų nėrimo rinkinys

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: akrilas

Dydis: 8x16cm

Pakuote sudaro:

1 komplektas * Verpalai

1 * įdaro paketas

1 rinkinys * įrankių rinkinys (Priedų spalva yra atsitiktinė ir negali būti nurodyta.)

1 * Anglų kalbos naudojimo instrukcija

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas