Komercinė dribsnių sniego ledo mašina Auto Korėjos Bingsu mašina Snaigės ledo skutimosi mašina Japonų Kakigori mašina

€3 474.11

Waffle Makers

sku: g109073

  • Power: 900W
  • Net weight: 40kg
  • Voltage: 220v
  • Body size: 51*39.5*54cm
  • Cooling method: water cooling
  • Origin: Mainland China
  • Output capacity: 180kg/day
  • Brand Name: HLLSSF
  • Refrigerant (R22g): 380g

Įvadas:

Pieno ledo virimo aparatas kaip žaliavą naudoja pieną, kavą ar įvairius vaisius, o įvairių skonių snaiges naudoja vaisius, riešutus, pupelių miltus, etc.as užpilus, o po to užpila uogiene ir kondensuotu pienu. Kadangi pienas naudojamas kaip žaliava ir perdirbamas šviežias, pagerėja snaigių skonis, saldumas yra minkštas, skonis subtilus, o pieno skonis yra pilnas.

Snaigės ledo aparatas naudoja 304 nerūdijančio plieno garinimo volelį, žemiausias gali siekti -30 laipsnių, visų rūšių skysčiai gali gaminti snaiges, atvira struktūra, nuimami vamzdžiai, valymas vienu paspaudimu, lengva naudoti!

Garantija ir garantija:

Mašina su 2 metų garantija, jei su ja kažkas negerai, nedvejodami susisiekite su mumis.(niu)

Kitos politikos sritys:

(1) Mes nesame atsakingi už jokį muitą ar importo mokestį.ir neatsakome už muitinės formalumus bet kurioje šalyje.babeijing

(2) Susisiekite su mumis, jei nesate patenkinti preke po to, kai ją gavote, nepalikite neigiamų atsiliepimų ar neutralių atsiliepimų be jokio bendravimo. Mes galime išspręsti visas problemas, su kuriomis susiduriate.

(3) Į visus el. laiškus bus atsakyta per 24 valandas, jei susidomėjote mūsų mašina, susisiekite su mumis tiesiogiai, mes galime suteikti jums geriausią mašiną už priimtiną kainą.

(4) Visas mašinos dydis ir svoris, matuojamas mūsų rankomis, galbūt turi tam tikrą nukrypimą, prašome neprieštarauti

(5) Prieš pasirašydami prekes

įsitikinkite, kad mašinos pakavimo būklė yra gera (6) Jei negalite pasirinkti savo šalies ir atlikti mokėjimo, tiesiog susisiekite su manimi.

(7) Prieš pasirašydami pirmiausia turite patikrinti pakuotę, patvirtinti, kad pakuotė nepažeista, ir tada pasirašyti.Jei pakuotė pažeista, nufotografuokite((pažeistos pakuotės nuotrauka ir kurjerio numeris), tada nedelsdami skųskitės transporto įmonei, prisiminkite skundo numerį ir susisiekite su manimi, mes tikrai jus aptarnausime.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas