Šildytuvas automobiliui 12V šildytuvo atitirpinimo įrenginys Greito šildymo ir aušinimo ventiliatoriai su 360 laipsnių rotaciniu baziniu automobilio nešiojamu šildytuvo kištuku automobilyje

€6.14 €4.29

Electrical Equipment

sku: g10700

  • Parts: Assembly
  • Style: Button Style

Mūsų 12 V automobilio šildytuvas užtikrina du oro išėjimo greičius, užtikrindamas, kad galėsite lengvai patenkinti skirtingus poreikius. Šį šildytuvą nėra lengva sugadinti ir jis yra neįtikėtinai praktiškas, todėl tai puikus praktiškas dovanų pasirinkimas. Diegimo procesas yra paprastas, todėl galite pradėti jį naudoti per kelias minutes. Būkite šilti kasdien važinėdami į darbą ir atgal su mūsų 12 V automobiliniu šildytuvu.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Svoris: 385g

Produkto dydis: (apytiksliai) 13 * 6,5 * 6 cm / 5,12 * 2,56 * 2,36 colio

Įtampa: 12V

Pakuočių sąrašas:

12 voltų šildytuvas * 1

Viela *1

Instrukcijos *1

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Revoliucinis šildymas: mėgaukitės universaliu šildymu, kad ir koks būtų oras, naudodami šį 12 V automobilio šildytuvą.Turėdami du oro išėjimo greičius ir greitą šildymą, sureguliuokite temperatūrą pagal savo skonį automobiliui ir namams. Daugiau niekada nesitenkinkite monotonišku šildymu: temperatūros reguliavimas užtikrina idealų komfortą.

2. Puikios kokybės medžiagos: Dėl didelio šilumos konversijos efektyvumo lydinio šildymo vielos ir slėgiui atsparios ABS medžiagos šis 12 V šildytuvas užtikrina patikimą ir galingą šilumą. Ilgas jo tarnavimo laikas užtikrina, kad ateinančiais metais galėsite mėgautis jo pranašumais, todėl tai yra protingas pasirinkimas bet kuriam automobilio savininkui.

3. Nuimamas dizainas: nuimamas rankinis su 1.5 metro ilgio laidu užtikrina saugesnį šildymą ir sumažina perkaitimo riziką. Iš dalies nuimamas, jis suteikia atitirpinimo ir defogo parinktis tam tikrose vietose.

4. Patogus valdymas: mūsų 12 V šildytuvą paprasta nustatyti naudojant "plug-and-play" sistemą, kuriai nereikia jokių įrankių ar laidų.Jo 360 laipsnių pasukamas laikiklis leidžia lengvai reguliuoti šilto oro srautą į bet kurį automobilio kampą, o jungiklis leidžia lengvai perjungti šilumos ir ventiliatoriaus režimą.

5.Daugiau funkcijų: Pavargote rankiniu būdu nubraukti užšalusį automobilio langą? Įsigykite šį 12 V automobilio šildytuvą. Jis greitai atitirpina &defoguoja, valydamas orą. Be to, dėl šildymo ir vėsinimo režimų jis yra naudingas priedas ištisus metus. Padovanokite ją kaip apgalvotą dovaną draugams, šeimos nariams ir bendradarbiams.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas