Priekinės kojos pagalvėlės Širdies forma Priekinės kojos pagalvėlės Minkštos prakaitą sugeriančios priekinės kojos pagalvėlės Priekinės kojos prakaito pagalvėlė bėgikėms Moterys

€0.59 €0.27

Shoes

sku: g106590

  • Origin: Mainland China
  • Material: COTTON
  • Brand Name: iSHINE

Šios daugkartinio naudojimo pagalvėlės efektyviai sugeria smūgius, užtikrindamos tvirtą prigludimą ir pagerindamos dėvėjimo saugumą. Sukurti taip, kad tvirtai priliptų, jie puikiai tinka įvairių tipų batams, pavyzdžiui, aukštakulniams. Pagamintos iš patvarių medžiagų, šios pagalvėlės yra būtinos visiems, ieškantiems patogaus dėvėjimo.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Forefoot Pad

Svoris: 6g

Produkto dydis: apie 7.2 * 6 * 0.3CM/2.83 * 2.36 * 0.11 colių

Pakuočių sąrašas:

1 komplektas* Priekinės kojos kilimėlis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Soft Rebound: Mūsų priekinės kojų pagalvėlės yra sukurtos naudojant minkšto atšokimo technologiją, kad efektyviai sugertų smūgius ir apsaugotų jūsų kojas nuo slėgio. Šios pagalvėlės suteikia puikų komfortą nesugriūdamos, užtikrindamos, kad jūsų pėdos funkcija išliks sveika.

2. Slydimui atsparus dizainas: Mūsų priekinės kojos pagalvėlės yra sukurtos pagal jūsų pirštų griovelio formą, užkertant kelią pėdos slydimui užpildant tarpus.Patirkite didesnį stabilumą ir dėvėjimosi saugumą naudodami mūsų neslystantį dizainą.

3. Daugkartinio naudojimo medžiaga: pagaminta iš latekso medžiagos, prakaitas absorbuojamas ir atmetamas lipnumas, užtikrinant komfortą ir kvėpavimą. Jie yra daugkartinio naudojimo ir atkuria natūralų kojų prisilietimą. Leiskite kojoms pasikrauti mūsų pagalvėlėmis.

4. Paruošta naudoti: Sukurta taip, kad būtų saugiai prigludusi, jie nepažeidžia batų ir yra lengvai valomi bei keičiami dėl be pėdsakų klijų. Mėgaukitės patogiu ir patogiu palaikymu kiekviename žingsnyje.

5.Nematomas patogumas: puikuodamiesi paprasta, bet madinga meilės forma, šie priekinių kojų pagalvėlės yra nematomos jokiems batų tipams, ypač aukštakulniams. Suteikite kojoms taip reikalingą palaikymą nepakenkdami savo stiliui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas