Generatoriaus perdavimo jungiklis Oro sąlygoms atsparus perdavimo jungiklis, iš anksto prijungtas su grandinės pertraukikliu RV, 15A 125V JAV kištukas Patvarus

€47.89 €27.78

Motorcycle Parts

sku: g105206

  • Origin: Mainland China

[Profesionalus perdavimo jungiklis] - Šiame generatoriaus jungiklyje yra grandinės pertraukiklis, kurį galima perjungti tiesiogiai rankiniu būdu, įvertinimas yra 15Amp 125V.Šis automatinis perdavimo jungiklis gali greitai ir saugiai perjungti avarinį maitinimą staigaus elektros energijos tiekimo nutraukimo atveju.

Visi produkto komponentai, dėl kurių jūsų diegimas ir naudojimas yra saugesnis ir patikimesnis, aukštos kokybės funkcijos yra jūsų elektros energijos saugumas.

[Lengvas montavimas ir laidai] - Norėdami išspręsti jūsų laidų problemas, mes prijungėme vidinę generatoriaus perdavimo jungiklio liniją, o perdavimo jungiklis yra pagrįstos struktūros, mažo dydžio ir turi apsauginį dangtelį, todėl maitinimo šaltinio įrengimas yra patogus ir patikimas.

[Atsparus oro sąlygoms ir patvarus] - Šis generlink perdavimo jungiklis priima visą purškimo procesą ir dvigubą rūdims atsparią medžiagą, pasižyminčią stipriu atsparumu korozijai, todėl pasižymi anti-perkūnija, ugnimi, dulkėmis, UV apsauga, ilgesniu gyvavimo ciklu.

[Puikus suderinamumas] - Šis rv perdavimo jungiklis valdo šildymo sistemas, apšvietimo grandines, patogumo lizdus, šaldytuvus, karterio siurblius ir 120 voltų šulinių siurblius. Jis taip pat suderinamas su SOLAR SYSTEMS ir INVERTERIAIS.

Generatoriaus perdavimo jungiklis "Joinfworld" generatoriaus jungiklis yra vienos grandinės 15 amperų, 125 voltų perdavimo jungiklis generatoriaus padėtyje ir 20 amperų įvertinimas įprastoje padėtyje. Jis valdo šildymo sistemas, apšvietimo grandines, patogumo lizdus, šaldytuvus, karterio siurblius ir 120 voltų šulinių siurblius, taip pat suderinamas su saulės sistemomis ir keitikliais.

Trumpalaikio elektros energijos tiekimo nutraukimo atveju tai neleis jūsų maistui sugesti ir apsaugo nuo rizikos Užšaldyti vandens vamzdžius ir kt. Tai gali greitai ir saugiai grąžinti jūsų namų elektros energiją ir vėl įjungti šildymo sistemą, kai dėl žiemos audros nutrūksta elektros tiekimas. Specifikacija "Joinfworld" generatoriaus jungiklis, įvertintas 15 amperų, 125 voltų, jis taip pat tiekiamas su grandinės pertraukikliu irstandartiniu prailginimo laido jungtimi, jį galima tiesiogiai perjungti rankiniu būdu. Komplekte yra Šis iš anksto laidinis generatoriaus perdavimo jungiklis ateina, jums labai lengva įdiegti.daro jį saugesnį ir patvaresnį. Platus taikymas Šis rv perdavimo jungiklis valdo šildymo sistemas.

Kištuko tipas: JAV kištukas, jis taikomas Kanadai, Indijai, Meksikai, Tailandui, JAV, Filipinams, Taivanui ir pan.

įtampa: AC110V

Medžiaga: plastikas

Spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x jungiklis

5 x terminalas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas