Universalus motociklas Priekinis stiklas Oro deflektorius Priekinio stiklo dangtis Motociklai Deflektorius Vėjo nepraleidžianti apsauga Universalus vėjo ekranas

€12.55 €7.53

Motorcycle Parts

sku: g102903

  • Origin: Mainland China

Šis motociklo vėjo deflektorius sukurtas remiantis aerodinaminiais principais, siekiant užtikrinti maksimalią apsaugą nuo vėjo važiuojant. Dilimui atspari medžiaga užtikrina ilgaamžiškumą, be to, ji tiekiama su tvirtinimo varžtais, kad būtų lengva montuoti. Nepamirškite per daug nepriveržti varžtų. Šis praktiškas ir gražus aksesuaras yra būtinas bet kuriam motociklų entuziastui.

Specifikacijos:

Projekto tipas: Universalus motociklų priekinis stiklas

Svoris: apie 400 gramų

Spalva: Juoda

Taikomas tipas: tinka 5–7 colių motociklų apvaliems priekiniams žibintams

Produkto medžiaga: aukštos kokybės ABS plokštė + metalinis geležies laikiklis

Pakuočių sąrašas:

Priekinis stiklas*1 (įskaitant montavimo priedus)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Unikalus dizainas: Šis universalus motociklo priekinis stiklas turi unikalų dizainą, kuris atspindi daugiau vėjo, lietaus ir purvo vairuojant, remiantis aerodinaminiais principais.Jo supaprastintas dizainas taip pat sumažina atsparumą vėjui, todėl jūsų važiavimas tampa sklandesnis ir saugesnis.

2. Tvirtas ir patikimas: Dėl išskirtinių erozijai atsparių savybių šis universalus motociklo priekinis stiklas, pagamintas iš rūdims atsparios aukštos kokybės ABS plokštės ir geležies, nėra lengvai pažeidžiamas ar deformuojamas. Tvirtas ir patvarus, jis puikiai apsaugo nuo nusidėvėjimo bet kokiomis oro sąlygomis.

3. Platus pritaikymas: padidinkite savo matomumą ir saugumą važiuodami su mūsų universaliu motociklo priekiniu stiklu.Specialiai sukurtas taip, kad tilptų nuo 5 iki 7 colių apvalių priekinių žibintų, jis apsaugo vairuotoją nuo skraidančių šiukšlių važiuojant su sumontuotais varžtais.

4. Laiką taupantis montavimas: Išvenkite įtrūkimų, atsirandančių dėl per didelio priveržimo naudojant šį universalų motociklo priekinį stiklą. Dėl paprasto dizaino diegimas trunka tik 10 minučių.Sureguliuokite kampą ir judesio erdvę, bet per daug nepriveržkite varžtų.

5. Geresnis matomumas: atnaujinkite savo motociklą šiuo universaliu priekiniu stiklu, sukurtu taip, kad jūsų važiavimas atrodytų unikaliai ir stilingai. Jis ne tik užtikrina geresnį važiavimo vaizdą ir sumažina atsparumą vėjui, bet ir reguliuojamo aukščio bei kampo savybės užtikrina aukštą našumą.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas